Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Υλικά 750 ml ζωμό κότας ή βοδινού 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 300 γρ ρύζι Arborio 50 γρ προσούτο, ψιλοκομμένο 125 ml κόκκινο κρασί 20 γρ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΡιζότο Μιλανέζε με Αρνί Ριζότο Μιλανέζε με Αρνί Η συνταγή που σας προτείνουμε δεν είναι ιδιαίτερη εύκολη ειδικά για αρχάριους και θέλει λίγο προσοχή.[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά για 4-6 άτομα 6-7 φλ. (περίπου) καυτό ζωμό βοδινού (σπιτίσιος καλύτερα), 3 πρέζες ίνες ζαφοράς, 3 κοφτές κουταλιές βούτυρο, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 κιλό χοιρινό κρέας 4 κ.σ. ελαιόλαδο (κατά προτίμηση) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα τριμμένα 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 σφηνάκι βότκα λίγο μπαχαρικό (ό,τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κούπα ρύζι κίτρινο (για πιλάφι) 2 1/2 κούπες βραστό νερό 1-2 κύβους knorr (εγώ χρησιμοποιώ βοδινό) Εάν δεν χρησιμοποιήσετε κύβο συμπληρώστε λίγο αλάτι λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grχρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν Τέχνη και θρύλοι πάντα αναμειγνύονταν στις γεύσεις. Το νόμπιλε ριζότο αλά μιλανέζε (risotto alla Milanese) ή ριζότο με[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ριζότο είναι σαφώς απ’ τα πιο δημοφιλή και πολύπλευρα Ιταλικά πιάτα παγκοσμίως. Κρεμώδες, χορταστικό, βουτυράτο, το ριζότο παντρεύεται με οποιοδήποτε[...]
Πηγή: caruso.grΤο ριζότο Μιλανέζε (Risotto alla Milanese), το απλούστερο Ιταλικό ριζότο είναι ίσως και το πιο λατρεμένο. Είναι το πιάτο που αποδεικνύει πέρα από κάθε[...]
Πηγή: caruso.grΠιάτο ελληνικό, από τα πιο αναγνωρίσιμα ως τέτοιο, συνήθως έχει ενήλικους φίλους. Τα παιδιά αναγνωρίζουν την αξία του αργότερα. Έχω στο μυαλό μου το[...]
Πηγή: bostanistas.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 2 κουταλιές ανάλατο βούτυρο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1 μικρή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη, ½ φλ. περίπου[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈχεις έναν άντρα που είναι το όνειρο εκατομμυρίων γυναικών στον κόσμο. Και δεν είναι απλά ωραίος, σέξι και επιτυχημένος. Μαγειρεύει κι από πάνω για την[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο ριζότο είναι ένα πιάτο καθαρά ιταλικό, και μάλιστα με προέλευση από την Βόρεια Ιταλία. Είναι γνωστό για τον ιδιαίτερο τρόπο μαγειρέματός του, ο οποίος[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΝηστεία - νηστεία αλλά όχι για όλους… Έτσι την Κυριακή που μας πέρασε διάλεξα να κάνω για τους μη νηστεύοντες ένα φαγητό σήμα κατατεθέν της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο Ριζότο είναι ιταλικό φαγητό που απαιτεί ιδιαίτερο τρόπο μαγειρέματος και δεν πρέπει να συγχέεται με διάφορα .....πιλάφια. Προϋποθέτει βέβαια συγκεκριμένο[...]
Πηγή: komothnh.pblogs.grΥλικά (για 4 μερίδες) : Για το ριζότο 300 γρ. ρύζι κίτρινο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κύβο βοδινό 1 κρ/πότηρο λευκό κρασί 1 L νερό λίγο αλάτι Για τη σάλτσα: 1 μεγάλο[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτό το λαχανόρυζο είναι διαφορετικό απ΄ όσα έχετε δοκιμάσει.. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 μέτριο λάχανο 2 μικρά ξερά κρεμμύδια ή ένα μεγάλο 1 μικρή σκελίδα σκόρδο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα ξεχασμένο πιάτο, από την εποχή που οι γιαγιάδες μας προσπαθούσαν να φτιάχνουν, με απλά υλικά, νόστιμα, πολύ θρεπτικά, αλλά παράλληλα και χορταστικά φαγητά.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΛεμονάτο, νηστίσιμο. υγιεινό! Πιάτο ελληνικό, από τα πιο αναγνωρίσιμα ως τέτοιο, συνήθως έχει ενήλικους φίλους. Τα παιδιά αναγνωρίζουν την αξία του αργότερα.[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr