Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Το ριζότο Μιλανέζε (Risotto alla Milanese), το απλούστερο Ιταλικό ριζότο είναι ίσως και το πιο λατρεμένο. Είναι το πιάτο που αποδεικνύει πέρα από κάθε[...]
Πηγή: caruso.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: 1 κρεμμύδι 2 στήθη κοτόπουλου 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 50 γρ.βούτυρο 1 ματσάκι δεντρολίβανο φρέσκο 1 λίτρο ζωμό βοδινού 300 γρ ρύζι για[...]
Πηγή: greekmasa.grΡιζότο Μιλανέζε με Αρνί Ριζότο Μιλανέζε με Αρνί Η συνταγή που σας προτείνουμε δεν είναι ιδιαίτερη εύκολη ειδικά για αρχάριους και θέλει λίγο προσοχή.[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά για 4-6 άτομα 6-7 φλ. (περίπου) καυτό ζωμό βοδινού (σπιτίσιος καλύτερα), 3 πρέζες ίνες ζαφοράς, 3 κοφτές κουταλιές βούτυρο, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comχρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν Τέχνη και θρύλοι πάντα αναμειγνύονταν στις γεύσεις. Το νόμπιλε ριζότο αλά μιλανέζε (risotto alla Milanese) ή ριζότο με[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ριζότο είναι σαφώς απ’ τα πιο δημοφιλή και πολύπλευρα Ιταλικά πιάτα παγκοσμίως. Κρεμώδες, χορταστικό, βουτυράτο, το ριζότο παντρεύεται με οποιοδήποτε[...]
Πηγή: caruso.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 2 κουταλιές ανάλατο βούτυρο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1 μικρή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη, ½ φλ. περίπου[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈχεις έναν άντρα που είναι το όνειρο εκατομμυρίων γυναικών στον κόσμο. Και δεν είναι απλά ωραίος, σέξι και επιτυχημένος. Μαγειρεύει κι από πάνω για την[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο ριζότο είναι ένα πιάτο καθαρά ιταλικό, και μάλιστα με προέλευση από την Βόρεια Ιταλία. Είναι γνωστό για τον ιδιαίτερο τρόπο μαγειρέματός του, ο οποίος[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΝηστεία - νηστεία αλλά όχι για όλους… Έτσι την Κυριακή που μας πέρασε διάλεξα να κάνω για τους μη νηστεύοντες ένα φαγητό σήμα κατατεθέν της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο Ριζότο είναι ιταλικό φαγητό που απαιτεί ιδιαίτερο τρόπο μαγειρέματος και δεν πρέπει να συγχέεται με διάφορα .....πιλάφια. Προϋποθέτει βέβαια συγκεκριμένο[...]
Πηγή: komothnh.pblogs.grΑυτή η συνταγή είναι εξ ολοκλήρου επίτευγμα της Κικής...επινόηση, εκτέλεση, μέχρι και οι φωτογραφίες δικές της είναι... Η Κική υπήρξε μέγας υποστηρικτής και[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΈνα ξεχασμένο πιάτο, από την εποχή που οι γιαγιάδες μας προσπαθούσαν να φτιάχνουν, με απλά υλικά, νόστιμα, πολύ θρεπτικά, αλλά παράλληλα και χορταστικά φαγητά.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΑΦΡΑΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΡΙΖΟΤΟ Το ριζότο με σαρφάν ( κρόκο Κοζάνης ), πολύ συχνά συγχεέται με το ριζότο αλα μιλανέζε . Υπάρχουν βέβαια πολλες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr