Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
ΥΛΙΚΑ: 350 γρ. ρύζι μπασμάτι βρασμένο 2 κ.σ. σησαμέλαιο ή ελαιόλαδο 200-300 γρ. μοσχάρι από την προηγούμενη μέρα 100 γρ. πράσα από την προηγούμενη ημέρα [...]
Πηγή: megatv.com/cookΈνα πολύ νόστιμο ρύζι για όσους νηστεύουν αλλά και πολύ νόστιμο συνοδευτικό για όλες τις ώρες. Όσοι δε νηστεύουν μπορούν αλλάξουν το λάδι με βούτυρο και το[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΕύκολη και χορταστική συνταγή για όσους αγαπούν τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς στα φαγητά τους. Ιδανική για την περίοδο της Σαρακοστής Τι χρειαζόμαστε: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠιλάφι με αρνί και ξηρούς καρπούς Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό αρνί[χωρίς κόκκαλα] 2 κρεμμύδια 500 γρ. ρύζι μπασμάτι 150 γρ. αμύγδαλα καθαρισμένα 50 γρ. ξερά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Ξερά βερίκοκα Βούτυρο Ρύζι Ζωμό κρέατος Βρασμένα κάστανα Αμύγδαλα και βερίκοκα σε κομμάτια Παρασκευή Ρίξτε σε νερό μερικά ξερά βερίκοκα για να[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυνταγή από την Ρίτα Ζούλοβιτς. Υλικά 1 φλιτζ. τσαγιού ρύζι, καστανό, αναποφλοίωτο 1 φλιτζ. ρύζι άσπρο 3 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζωμός λαχανικών 1 κ.γ. αλάτι 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamithe recipe in english υλικά 2 1/4 ποτήρι νερό 1/2 κουταλάκι κρόκο Κοζάνης 1/4 κουταλάκι μαραθόσπορο 1/4 κουταλάκι κύμινο 1/8 κουταλάκι κανέλα 1/8 κουταλάκι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ (BADEMLI PILAV) Αυτήν την εβδομάδα παρουσιάζω πιάτα από την τούρκικη κουζίνα, για να δώσουμε μία ανατολίτικη νότα στο γιορτινό μας τραπέζι.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grριζότο με πορτσίνι και κανθαρέλλες Το 1638, η γεννημένη στη Φλωρεντία και μεγαλωμένη στο Παλάτσο Πίττι μισό-Αψβούργα Μαρία των Μεδίκων δραπέτευσε από τη[...]
Πηγή: pandespani.com3 φλ. πλιγούρι ή κους κους 2 κ.σ. βούτυρο γάλακτος (αιγοπρόβειο) ή ελαιόλαδο 2 μέτρια καρότα κομμένα σαν σπιρτόξυλα 1 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα 3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΜια συνταγή που χάνεται στα βάθη των αιώνων… Φερμένη απ’ τη Μικρά Ασία, με μπαχαρικά, αρώματα και μυρωδιές που κερδίζουν και τον πιο απαιτητικό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ (BADEMLI PILAV) Αυτήν την εβδομάδα παρουσιάζω πιάτα από την τούρκικη κουζίνα, για να δώσουμε μία ανατολίτικη νότα στο γιορτινό μας τραπέζι.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr