Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά : Ζουμί από βραστό μοσχάρι ή βοδινό ή από κόκαλα Ρύζι καρολίνα Βοδινό ή μοσχάρι κοκκινιστό Τα κόκαλα να είναι από πλευρά, όχι από μηρό με μεδούλι γιατί[...]
Πηγή: greekmasa.gr400γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250ml κρασί λευκό 1,3[...]
Πηγή: cooklos.grΣας έχω πει κι΄'άλλη φορά την αγάπη που έχω για τα παλιά αντικείμενα, περιοδικά, ρούχα κτλ. Πολλές φορές ξεφυλλίζω τα περιοδικά που έχω στο αρχείο μου[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΥλικά 28 0 γρ. ρύζι blue bonet 1 ξερό κρεμμύδι 1 πράσινη πιπεριά 4 φέτες μπέικον χυμός από 2 μεσαία πορτοκάλια 1 λίτρο ζωμός βοδινού ζεστ ός 1 κουταλιά βούτυρο[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΥλικά αρνί γάλακτος: 1 μπούτι κομμένο σε μερίδες συκώτι από αρνί: 1 βούτυρο γάλακτος: 150 γρ. ντομάτες φρέσκες: 3 ψιλοκομμένες χωρίς φλούδια και σπόρους[...]
Πηγή: icookgreek.comΑτζέμ πιλάφι με αρνάκι Υλικά 1 μπούτι αρνί γάλακτος κομμένο σε μερίδες το συκώτι από το αρνί (σε κομματάκια) 150 γρ. βούτυρο 3 ντομάτες ψιλοκομμένες 2[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΗ Μαγειρίτσα νομίζω είναι ένα φαγητό που η το λατρεύεις η το μισείς. Εγώ ανήκω στους πρώτους το λατρεύω ενώ γενικά δεν μου αρέσει το συκώτι. Σκέφτηκα και την[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΊΤΣ ΠΙΛΑΦΙ (İÇ PILAV) Καθώς σε λιγότερο από 1 μήνα θα γιορτάσουμε το Πάσχα, αποφάσισα καθ' όλη την διάρκεια του Απρίλη, να ανεβάζω συνταγές που θα μπορούσαν να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 300 γρ. φακές 300 γρ. ρύζι καρολίνα 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα κομμένα σε μικρά κυβάκια 1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε κυβάκια περίπου 1[...]
Πηγή: cookingbook.grΈχει υποβληθεί από nababy Δευτέρα, 24/11/14 Υλικά400 γρ ρύζι Arborio ή Carnaroli ή άλλο round grain αντίστοιχης ποιότηταςμισό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο100[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ πιο εντυπωσιακή μαγειρική είναι εκείνη που γίνεται με την έμπνευση της στιγμής. Κι αυτό δεν το λέω γιατί το κάνω τακτικά, αλλά γιατί το ακούω τακτικά.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr