Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 187 συνταγές
Το πρασόρυζο ήταν παραγγελία, είχαν αγοραστεί τα πράσα και τα υπόλοιπα προκύψαν στην πορεία. Ανοίγοντας σήμερα τον υπολογιστή έπεσα πάνω στην ανάρτηση της[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΝηστεία - νηστεία αλλά όχι για όλους… Έτσι την Κυριακή που μας πέρασε διάλεξα να κάνω για τους μη νηστεύοντες ένα φαγητό σήμα κατατεθέν της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑπλό και οικονομικό πιάτο της εποχής. Ο συνδυασμός οσπρίων και λαχανικών με ρύζι δίνει πάντα νόστιμα, υγιεινά και χορταστικά πιάτα. Στην κρητική κουζίνα είναι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝάμαι πάλι εδώ μετά από μια πολύ ωραία απουσία!!! Το μπαζάρ πήγε πάρα πολύ καλά κι ευχαριστώ σας όλες και όλους γιαυτό που έκανε ο καθένας. Το ευχαριστώ έχει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΦαγάκι απλό, εύκολο αλλά τόσο νόστιμο! Φαγάκι που αρέσει σε όλους σχεδόν, ακόμα και τους πιο δύσκολους. Πάμε να μαγειρέψουμε ένα όμορφα χυλωμένο ριζότο με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ νηστεία των Χριστουγέννων ξεκίνησε χτες. Εύχομαι καλή σαρακοστή σε όλους και καλή δύναμη σε όσους νηστέψουν. Ξεκινάω τη νηστεία με ένα αγαπημένο νηστίσιμο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΙδιο φαγάκι φτιάξαμε με την Κάλια, το αγαπημένο μας πρασόρυζο. Από τα πιο νόστιμα λαδερά και νηστίσιμο επίσης για όποιον νηστεύει αυτές τις μέρες! Οι συνταγές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο φακόρυζο είναι ένα από τα φαγητά-σαλάτες που πάντα το είχα στο μυαλό μου και πάντα το ανέβαλα...όλο κάτι άλλο έβγαινε μπροστά και για να πω και την αλήθεια[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑπό καιρό ήθελα να φτιάξω ένα ριζότο που, αν και είναι ένα φαγητό πολύ αγαπημένο, τώρα τελευταία το παραμέλησα λίγο. Εχθές, αγόρασα άγριο ρύζι agrino (αυτό[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ 1 ½ φλ. πλιγούρι για πιλάφι, 3/4 φλ. καλαμπόκι (κατεψυγμένο και ξεπαγωμένο), 3/4 φλ. μπιζέλια (κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα), 1 μέτριο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟ Κρόκος Κοζάνης, ο «κόκκινος χρυσός» της ελληνικής γης, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα S affron παγκοσμίως και είναι ανώτερος από τον Περσικό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr