Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Το κριθαράκι ή αλλιώς μανέστρα είναι ζυμαρικό της ελληνικής και ιταλικής κουζίνας με ωοειδές σχήμα – πεπλατυσμένο στο κέντρο και μυτερότερο στα άκρα[...]
Πηγή: magiacook.grΜανιτάρια με Ρύζι σε ένα γευστικότατο συνδυασμό, σ' ένα νοστιμότατο πιλάφι. Ο σπιτικός ζωμός κοτόπουλου ενισχύει τη γεύση αυτού του πιλαφιού και το σωτάρισμα[...]
Πηγή: kitchenstori.es1 ΚΙΛΟ ΜΥΔΙΑ 2 ΚΟΥΠΕΣ ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΡΙΖΟΤΟ (ARBORIO) 1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ -2 ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ 1 ΠΑΤΑΤΑ 2 ΚΑΡΟΤΑ ΣΕΛΕΡΙ ΣΕΛΙΝΟ ΚΑΡΔΑΜΟ 1 ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ 1/2 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.com300 γρ. ρύζι για risotto (εγώ χρησιμοποίησα carnaroli) 3 μέτριες πατάτες (γύρω στα 500 γρ.) 30 (περίπου) μύδια (ζύγιζαν 480 γρ.) 2 κολοκυθάκια 1 μεγάλο λευκό[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com