Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
...για το risotto 200 γρ ρύζι για risotti 60 γρ κατίκι Δομοκού (ή άλλο κρεμώδες τυρί, π.χ. mascarpone αλλά και μία φρεσκότατη mozzarella) 20 γρ φρέσκα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 1 κιλό θαλασσινά (κυδώνια ή αχιβάδες) 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 100 ml λευκό κρασί Για το[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 1 κιλό θαλασσινά (κυδώνια ή αχιβάδες) 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 100 ml λευκό κρασί Για το[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο ριζότο είναι συνήθως ένα φίνο και εκλεπτυσμένο φαγητό και αν το συνδυάσουμε με το ξεχωριστό άρωμα του αστακού, τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! Στη[...]
Πηγή: alwayshungry.grΥλικά για 6 άτομα 1 κιλό αχιβάδες (vongole) φρέσκες ή κατεψυγμένες, 1 ½ φλ. ρύζι για ριζότο, ¾ φλ. άσπρο ξηρό κρασί, 6 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 σκελίδα σκόρδο,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜΑΥΡΟ ΡΥΖΙ VENERE ΜΕ ΑΧΙΒΑΔΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ Με την προοπτικη της σκληρής λιτότητας που θα βιώσουμε πάλι στο πετσί μας, δεν είναι εποχή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΥΡΟ ΡΥΖΙ VENERE ΜΕ ΑΧΙΒΑΔΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ Με την προοπτικη της σκληρής λιτότητας που θα βιώσουμε πάλι στο πετσί μας, δεν είναι εποχή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr