Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Πρόσφατα δοκίμασα το ρύζι konjac του Ντουκάν και έχω να σας πω κάποια πράγματα γι' αυτό γιατί δεν είναι σαν τα υπόλοιπα προϊόντα shirataki που σας έχω[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.grΥλικά : Ζουμί από βραστό μοσχάρι ή βοδινό ή από κόκαλα Ρύζι καρολίνα Βοδινό ή μοσχάρι κοκκινιστό Τα κόκαλα να είναι από πλευρά, όχι από μηρό με μεδούλι γιατί[...]
Πηγή: greekmasa.grΝηστεία - νηστεία αλλά όχι για όλους… Έτσι την Κυριακή που μας πέρασε διάλεξα να κάνω για τους μη νηστεύοντες ένα φαγητό σήμα κατατεθέν της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr5 φλιτζανάκια του ελληνικού ρύζι για πιλάφι σπυρωτό 3 + 1 γεμάτες κουταλιές της σούπας μαργαρίνη 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στη μέση 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr