Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Τι ανεβάζεις προγράμματα σίτισης, κυρά μου Ευθυμία, αφού δεν τα τηρείς; Και ποιος σας είπε ότι δεν τα τηρώ; Φυσικά και τα τηρώ. Μόνο που η ζωή είναι αυτό[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΝομίζω ότι μόλις έκανα το λάθος του εκνευριστικού ξένου. Εκείνου του ξένου που έρχεται στο μαγαζί και ζητάει "τζάτζικος" και περιμένει να του το φέρεις με[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 2 κούπες ρύζι αρμπόριο 1 κούπα αρακά 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 3 κουταλιές βούτυρο Μισή κούπα λευκό ξηρό κρασί 6 κούπες ζεστό ζωμό[...]
Πηγή: sidagi.grΗ μελιτζάνα κυριαρχεί σε πιάτα των χωρών της Μεσογείου. Ο μουσακάς και τα παπουτσάκια, η Ιταλική μελιτζάνα με παρμεζάνα είναι από τα πιο γνωστά. Είναι πολύ[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 02/09/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μελιτζάνες “Μπολονέζ” Μια συνταγή για ένα αγαπημένο πιάτο. Μελιτζάνες με γέμιση[...]
Πηγή: sintayes.grντοματοπίπερα γεμιστά με τυριά από το blog ''il laboratorio di mm_skg'' πατήστε για να δείτε τη συνταγή ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπώλ... 250γρ μοτσαρέλα ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά Σάλτσα: 2 σκελίδες σκόρδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ΙΟΟ γρ. καρότα ΙΟΟ γρ. σέλινο 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. ντοματοπολτός 1/2 λίτ. μοσχαρίσιας ζωμός 1 φύλλο[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΝα ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν τρώω ΠΟΤΕ γεμιστά το χειμώνα. Τα γεμιστά είναι καλοκαιρινό φαγητό, και μόνο καλοκαιρινό! Θα βάλεις στο ταψάκι τις ντοματούλες, τις[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣτην ελληνική γαστρονομία τα αμπελόφυλλα χρησιμοποιούνται σε αρκετές συνταγές. Απ τις πιο γνωστές είναι τα ντολμαδάκια , γεμιστά αμπελόφυλλα δηλαδή με ένα[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΑν σας έχουν περισσέψει τυριά στο σπίτι, τότε αυτή η συνταγή είναι η κατάλληλη! Οποιοδήποτε τυράκι μπορεί να λιώσει μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε αυτή την[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Για την[...]
Πηγή: chefoulis.grΝαι, κάνει ζέστη, ακόμη και το βραδάκι, αλλά κοίτα πόσο όλα έχουν αλλάξει: το φως έχει μαλακώσει κι οι σκιές είναι διαφορετικές. Ούτε τζιτζίκια ακούγονται[...]
Πηγή: bostanistas.grΓεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε κόκκινη σάλτσα ή ντοματόσουπα με Βασιλικό και Παρμεζάνα: Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο Pelmeni έτοιμα ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Αρακάς 300 γρ Πένες 500 γρ Προσούτο 150 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας Φρέσκα κρεμμυδάκια 5 τεμ. Σκόρδο 2 σκελίδες Παρμεζάνα τριμμένη 50 γρ Κρέμα[...]
Πηγή: chefoulis.grΦασολάκια με μπέικον και παρμεζάνα... Μια συνταγή για να υποδεχτούμε τις ζεστές ανοιξιάτικες μέρες!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό φασολάκια στρογγυλά (κατεψυγμένα)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο και γρήγορο ορεκτικό, μία άλλη εκδοχή της γεμιστής ντομάτας. Τι χρειαζόμαστε: 4 μέτριες ντομάτες, σφικτές και όχι πολύ ώριμες 30 γρ τυρί emmendal,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΉταν στις 20 Ιανουαρίου, Ευθυμίου του Μεγάλου, βοήθειά σας. Λίγοι άνθρωποι, από εκείνους που μαζί τους περνάω καλά. Αγαπημένοι θα έλεγα, ο καθένας για άλλο[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr