Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚάθε χρόνο, με τις τελευταίες μελιτζάνες που μαζεύω από το μποστάνι μου, φτιάχνω ένα πανηγυρικό ναξιώτικο έδεσμα, το οποίο λατρεύουμε οικογενειακώς. Πρόκειται[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια νοστιμιά που μας έφτιαξε η Ιωάννα στη Νάξο με μπάμιες από τον κήπο της και την επανέλαβα εγώ μια ημέρα που ήθελα κάτι γρήγορο και νόστιμο με μπάμιες από τη[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι συντελεστές του Kitchen Stories σας εύχονται Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα! Παρακάτω θα βρείτε μια επιλογή προτάσεων για το Πασχαλινό σας Τραπέζι από τις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΠοιος είπε ότι το τουρλού είναι καλοκαιρινή υπόθεση μόνο; Στον τόπο που ζω αγαπάμε τα λαχανοχορτοφαγικά φαγάκια. Μία συνταγή, λοιπόν, της Κρήτης που εγώ την[...]
Πηγή: bostanistas.grΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΜοναδικός συνδυασμός υλικών για μία φανταστική τάρτα. Συνταγή : Νίκη Τρεσσου, Ευδοκία Φυλακούρη. Μερίδες : για μία φόρμα 24εκ. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΝηστίσιμο πιάτο αν αφαιρέσετε την ξινομυζήθρα γεμάτο χρώματα!! Πρόταση της μεγάλης εταιρείας κατεψυγμένων φτιαγμένο με τις δικές μου μπάμιες που έχω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr4 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο 5 κουτ. σούπας ξινομυζήθρα 1 φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένα φύλλα από baby σπανάκι ή ρόκα (χωρίς τα κοτσάνια) 120 γρ. νούμπουλο* ή[...]
Πηγή: gastronomos.grΜεσσαρίτικο! Το φαγητό αυτό το λέμε μεσσαρίτικο. Προφανώς είναι σπεσιαλιτέ που συνηθιζόταν στα χωριά της Μεσσαράς πριν διαδοθεί στα υπόλοιπα χωριά μας.[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜε μια κάπως διαφορετική μακαρονάδα να σας ευχηθώ Χρόνια Πολλά για τη Κυριακή της Τυρινής. Τα καλύτερα για σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε, ενώ με το καλό[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣήμερα έφτιαξα τις ντομάτες που μας είχε δείξει η Ρένα , οι οποίες έγιναν καταπληκτικές! Τις έβαλα σε μικρό ταψάκι για δοκιμή και φυσικά μου ζήταγαν κι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομα αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν δεν νηστεύουμε, φέτα ή ξινομυζήθρα θα ταιριάξει τέλεια! Τα λαχανικά μου ήταν ελάχιστα από κάθε είδος. Η κλασική σοφεγάδα και το τουρλού δεν αρέσουν[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr