Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Να και μια συνταγή για κυρίως πιάτο, εύκολη αλλά και εξαιρετικά γευστική ταυτόχρονα. Ένα ιδανικό εγχείρημα για να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας με ένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ συνταγή στα Ιταλικά λέγεται Castellane con carciofi, olive e briciole και σου δίνει μια αίσθηση Νότιας Ιταλίας μια και τα υλικά και η σύνθεση είναι πολύ[...]
Πηγή: caruso.gr[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Ανοίγεις το μπλογκ μου και πέφτεις πάνω σε αρακά. Σκέτο. Αρακά χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, χωρίς κρέας, χωρίς γλυκόξινες σάλτσες,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα ζυμαρικά με τον συνδυασμό αρακά, κρέμας και κάποιου αλλαντικού, είναι απ’ τις πλέον δημοφιλείς επιλογές στο οικογενειακό τραπέζι σε όλη την Ιταλία[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ) 1 κιλό καθαρισμένο αρακά (μπιζέλι), 1 πράσο, μόνο το άσπρο μέρος, κομμένo σε φέτες, 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη, 1 μεγάλη γλυκοπατάτα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 500 γρ. ζυμαρικά με κοντό σχήμα 100 γρ. προσούτο Ευρυτανίας 80 γρ. ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι 80 γρ. μανούρι ή ανθότυρο κομματιασμένο 4 καρότα μέτρια 100[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ ιδέα για την συνταγή αυτή είναι βασισμένη στα περίφημα Σικελικά κανόλι, που ως επί το πλείστον είναι γλυκά. Η συνταγή αυτή ήταν μία από τις συμμετοχές μου[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕύκολο και γρήγορο πιάτο με αγαπημένα γεμιστά ζυμαρικά με προσούτο ή μανιτάρια, σε μια πιο διαιτητική, καλοκαιρινή εκδοχή. Είναι ένας εξαιρετικός διατροφικά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr600 γρ. αρακάς φρέσκος ή κατεψυγμένος 1 κρεμμύδι, καθαρισμένο και κομμένο στα δύο 1 μεγάλο πράσο (το λευκό μέρος), σε μεσαίου πάχους ροδέλες 1 μεγάλο καρότο,[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 4-6 άτομα 150 γραμμάρια προσούτο σε φέτες 200 γραμμάρια τυρί κρέμα 125 ml κρέμα γάλακτος 30 γραμμάρια βούτυρο αλάτι και πιπέρι 600 γραμμάρια πράσινα[...]
Πηγή: sidagi.gr250 Γρ βρασμένο αρακά 10 Φιλέτα προσούτο 1 Ματσάκι άνηθο 1 Ποτήρι του νερού κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα dijon 2 Λεμόνια λαιμ το χυμό τους[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά Αρακάς 300 γρ Πένες 500 γρ Προσούτο 150 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας Φρέσκα κρεμμυδάκια 5 τεμ. Σκόρδο 2 σκελίδες Παρμεζάνα τριμμένη 50 γρ Κρέμα[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίες: 1. Κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές φέτες, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε 30' να φύγουν τα υγρά. Μετά τις τηγανίζουμε και τις τοποθετούμε σε[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΑγκινάρες με νόστιμη γέμιση...απολαυστικό σαν κυρίως πιάτο ή συνοδευτικό ! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Λαχανικά Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Άλλες κατηγορίες Για[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΜανιτάρια γεμιστά σκορδάτα ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ Υλικά 16 μεγάλα μανιτάρια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη 80 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη 80 γρ. ζαμπόν[...]
Πηγή: greekouzina.gr