Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Αγαπημένο μας φαγητό που το φτιάχνουμε μόλις αρχίσουν να βγαίνουν οι αγκινάρες. Υλικά 1800 γρ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι) 1 κιλό μικρά κολοκυθάκια 8 αγκινάρες 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚι εδώ η παράδοση δεν αναιρεί την πρωτοτυπία. Καμιά φορά γίνεται ενδιαφέρον, πέρα από νόστιμο, να εκπλήσσει κανείς ένα καθιερωμένο γιορταστικό τραπέζι με[...]
Πηγή: pandespani.comAπό τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κανείς ασχολούμενος με το ριζότο είναι τι κάνουμε αν και εφόσον περισσέψει. Δεν συμβαίνει συχνά, στις περισσότερες[...]
Πηγή: pandespani.com500 γραμμάρια αρακά 1 φλυτζάνι λευκό κρασί 4 φλυτζάνια ζωμό λαχανικών αλάτι 4 σκελίδες σκόρδο (2 και 2) 1 κουταλιά πράσο ή κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι άνθρωποι, από τα παλιότερα χρόνια, ήξεραν πόσο σημαντικές είναι οι ντομάτες στη διατροφή τους, γι' αυτό και είχαν επινοήσει διάφορες μεθόδους, ώστε να τις[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠ όπως «Πεθερικά» Το μεγαλύτερο πρόβλημα που προκύπτει μέσα σε λίγα λεπτά είναι ότι μπαίνει η κουζίνα σου στο μικροσκόπιο (και το υπόλοιπο σπίτι, βεβαίως,[...]
Πηγή: greekcook.grΠοικιλία θαλασσινών γιαχνί για 4 άτομα: Υλικά 400 γρ. χταπόδι βρασμένο (πλοκάμια), συσκευασμένο 400 γρ. μύδια, γυαλιστερές ή χτένια) 600 γρ. γαρίδες 50 ml[...]
Πηγή: greekouzina.gr