Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 166 συνταγές
Υλικά Ζύμη 1 φλυτζάνι κορν φλαουρ κοσκινισμένο με 1 φλυτζάνι αλεύρι και 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι 3/4 φλυτάνι βούτυρο κρύο από το ψυγείο, τριμμένο χοντρά 3[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΗ διαιτητική εκδοχή ενός γκρατέν σε ένα πολύ χορταστικό πιάτο, που μπορεί να σερβιριστεί ως πρώτο ή κυρίως, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Το μόνο που θα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε!!!! Μαζί με τον καινούριο μήνα κι ένα κλασσικό αλλά νόστιμο φαγητό, γεμάτο άρωμα... το μοσχαράκι με αρακά που μπορεί να σταθεί σε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚάποτε έτυχε να ακούσω έναν άνδρα να διαμαρτύρεται για το φαγητό που του σέρβιρε μια γυναίκα. Υποστήριζε ότι αυτό δεν είναι "κανονικό" φαγητό, την κατηγορούσε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΦτάσαμε λοιπόν στα μέσα του μήνα και σήμερα έχω την χαρά να φιλοξενώ στο Captain Cook την Πηνελόπη και το Άρωμα Βανίλιας.. Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΈνα από τα καλύτερα ελληνικά καλοκαιρινά φαγητά είναι τα φρέσκα φασολάκια. Άφθονα σε όλη την Ελλάδα, σε πολλές ποικιλίες, μαγειρεύονται με κρέας αλλά και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]
Πηγή: funkycook.grΚαθημερινό φαγάκι εποχής! Σε μια πρόσφατη ιντερνετική συζήτηση με μέλη της ομάδας ΤΟΠΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ (στο facebook ), η κυρία Α.Α. πρότεινε μια πολύ ενδιαφέρουσα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά Ζύμη 1 φλυτζάνι κορν φλαουρ κοσκινισμένο με 1 φλυτζάνι αλεύρι και 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι 3/4 φλυτάνι βούτυρο κρύο από το ψυγείο, τριμμένο χοντρά 3[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΑυτή την συνταγή την εμπνεύστηκα διότι δεν μου αρέσει καθόλου να πετάω φαγητό που έχει μείνει (και δεν θέλει κανένας να το φάει) Υλικά Για την ζύμη 500 ml[...]
Πηγή: greekmasa.grΕύκολη και γρήγορη συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. αρακά 1 κρεμμύδι τριμμένο λάδι 50 γρ. κεφαλοτύρι 2 κρόκοι αυγών Ενάμισυ με δύο λίτρα νερό 1 κύβο ζωμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλοκαίρι χωρίς μελιτζάνες γίνεται; Δεν γίνεται! Με καταγωγή από την Ασία, οι μελιτζάνες πρωτοκαλλιεργήθηκαν στην Κίνα και στην Ινδία ενώ στην Ευρώπη έφτασαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜελιτζάνες ογκρατέν Ένα εύκολο και νόστιμο καλοκαιρινό φαγητό.Τρώγεται ζεστό ή κρύο, ως κύριο πιάτο ή ως συνοδευτικό. ΥΛΙΚA 2 μελιτζάνες, τριμμένες 2 καρότα,[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΌπως σας έχω πει κι άλλη φορά κάποια Σαββατοκύριακα εκδράμουμε σε φιλικό σπίτι στην περιοχή της Κορινθίας. Εκεί στις περιπλανήσεις μου στους αγρούς έχω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικα 3 κουπες μπριαμ 1 κουπα φασολια βρασμενα 1/2 κουπα τριμμενη φρυγανια 1 αυγο αλατι πιπερι Εκτελεση Σε ενα μπωλ βαζουμε το μπριαμ και το παταμε καλα με το[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami