Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 248 συνταγές
Ντομάτες γεμιστές με μακαρονάκι, Ντομάτες στο πιάτο ή Ντομάτες με τα ψίχουλα, Ντομάτες γεμιστές με μανιτάρια, Γεμιστές Ντομάτες "Ορφανές" συνταγή από maria karatzoglou, Πιπεριές γεμιστές με φέτα, ντομάτα και τυρί κρέμα συνταγή από marytsilo, Γεμιστά πιπεριάς και ντομάτας συνταγή από Despoina Iosifidou
Μελιτζάνες γεμιστές με κρεμμύδια καραμελωμένα συνταγή από pls, Πιπεριές γεμιστές με μελιτζάνα απρόσμενα νόστιμες συνταγή από ggr, Μελιτζάνες τσακώνικες στο φούρνο γεμιστές με τυρί συνταγή από Άλτις, Μελιτζάνες γεμιστές με ντομάτα και κασέρι, Γεμιστές μελιτζάνες με σως σοκολάτας, Κεφτεδάκια γεμιστά με φέτα σε σάλτσα ντομάτας με μελιτζάνες συνταγή από Mary Patoula
Καλαμαράκια γεμιστά με ρύζι, Καλαμαράκια γεμιστά με πιπεριές, ντομάτα,φέτα! συνταγή από Bασιλική Μπριζολάκη, Καλαμαρακια γεμιστα συνταγή από Athina K., Καλαμαράκια γεμιστά με ντομάτα και δυόσμο, Καλαμαράκι γεμιστό με κρύα σάλτσα συνταγή από τζελίνα, Καλαμαράκια γεμιστά συνταγή από touloumpaki21
Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσετε τις αγκινάρες. Τι χρειαζόμαστε: 12 πάτους αγκινάρας, φρέσκους ή κατεψυγμένους χυμό 1 λεμονιού 1/2 φλ. βούτυρο 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κεφάλια σελινόριζα μέτρια 3 κ.σ. άνηθο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 3 καρότα 4 μέτριες πατάτες 2 πορτοκάλια (τον χυμό τους) 1 πορτοκάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr6 μέτριες αγκινάρες ή ένα φάκελο καταψυγμενες περί 500 γρ 2 φλυτζ τσαγ ρύζι 4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμενες ή τριμμενες 2 κουτ σούπας πελτές κόκκινης πιπεριές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ γιαγιά μου το μαγείρευε στο γκάζι, η μητέρα μου στη χύτρα ταχύτητος και εγώ, στο slow cooker. Οχι μόνο παραμένει επίκαιρο εποχιακό φαγητό, αλλά καθώς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔεν ήξερα πώς να την ονομάσω στα Ελληνικά, άρα ίσως να μην είναι κατάλληλος ο τίτλος. Όπως και να 'χει είναι ένα νόστιμο παραδοσιακό φαγητό που γίνεται και με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτό το φαγάκι συνήθιζε να το φτιάχνει για να μας ευχαριστήσει, η γιαγιάκα μου στη Μακεδονία. Το σερβίριζε πάντα σε βαθύ πιάτο, με μπόλικη σάλτα και ήταν για[...]
Πηγή: cookpad.com/gr