Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 68 συνταγές
Αυτές τις μέρες βρισκόμαστε σε διακοπές και τυχαίνει να φιλοξενούμε ένα ζευγάρι οικογενειακούς φίλους από το εξωτερικό. Η σύζυγος κατάγεται από την ινδική[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr29/11/15 Μοσχαρίσια φιλετάκια με πράσινα φασολάκια στο wok που μου πήρε η μαμά μου. Από αυτά που έδινε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ όλη την χρονιά που μας[...]
Πηγή: zannetcooks.comΕύκολη απλή αλλά νόστιμη συνταγή για το ρύζι σας. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 20΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚΑΡΡΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ Για το μίγμα μπαχαρικών με την ονομασία κάρρυ έχουμε μιλήσει αναλυτικά εδώ . Είχαμε πεί μάλιστα ότι στις κουζίνες της Ανατολής, όταν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΡΡΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ Για το μίγμα μπαχαρικών με την ονομασία κάρρυ έχουμε μιλήσει αναλυτικά εδώ . Είχαμε πεί μάλιστα ότι στις κουζίνες της Ανατολής, όταν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τον νεαρό και βραβευμένο σεφ Στέλιο Αρακά τα είχε καταγράψει όλα κατατοπιστικά η Κική Τριανταφύλλη τον περασμένο Αύγουστο : Τον Απρίλιο του 2015, ο[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ συνδυασμός της πατάτας και του αρακά είναι πολύ συνηθισμένος στην ελληνική κουζίνα. Μαγειρεύονται μαζί και σε γιαχνί και σε τουρλού, αλλά και με κρέας στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr...ή όπως λέγεται στα αραβικά: Tajine ad-dajaj w al-batata w al-jelbana...! Εδώ έχουμε μία παραδοσιακή συνταγή με κοτόπουλο στο τατζίν από το Μαρόκο που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠώς να το κάνουμε; Η κουζίνα της Ινδίας μας έχει κερδίσει πραγματικά. Ο πλούτος των γεύσεων και η ποικιλία των αρωμάτων της είναι κάτι το ανεπανάληπτο! Σήμερα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comMarianna Karas ΥΛΙΚΑ Για τον μουσακά τούρτα πρέπει να προτιμήσουμε μελιτζάνες μακρόστενες χοντρές. Η ιδανική μελιτζάνα είναι η τσακώνικη… 10 μελιτζάνες[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε!!!! Μαζί με τον καινούριο μήνα κι ένα κλασσικό αλλά νόστιμο φαγητό, γεμάτο άρωμα... το μοσχαράκι με αρακά που μπορεί να σταθεί σε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤέτοια εποχή που τα φυτά - μελιτζάνες, κουρασμένα πλέον από την καλοκαιρινή καρποφορία, μας δίνουν κάτι μικρά μελιτζανάκια, πολλές φορές αρκετά ισχνά. Μην[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕάν νομίσατε ότι τα πορτοκαλί λαχανικά της φωτογραφίας είναι καρότα, χάσατε! Είναι γλυκοπατάτες!! Το σημερινό φαγάκι μας είναι ένα πιάτο που θα σας γοητεύσει[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο κουνουπίδι συνηθίζουμε και το τρώμε βραστό για σαλάτα. Τώρα τη σαρακοστή μπορείτε να το μαγειρέψετε ως κυρίως πιάτο με σάλτσα ντομάτας. Η συνταγή που σας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΙσως το ιδανικότερο φαγητό για κάλεσμα, καθώς είναι ευπαρουσίαστο και σερβίρεται εύκολα. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 6 μερίδες. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣήμερα το μενού έλεγε τσακώνικες μελιτζάνες ιμαμ κατσαρόλας !!! Yλικά Μελιτζάνες τσακώνικες ποσότητα όσες μερίδες θέλετε 1 κρεμμύδι μεγάλο σε φετούλες κομμένο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤα νηστίσιμα και τα λαδερά φαγητά σκιαγραφούν ένα μέρος του χαρακτήρα της ελληνικής κουζίνας είτε η θέση τους στο τραπέζι συνδεθεί με την ορθόδοξη χριστιανική[...]
Πηγή: pandespani.comΝόστιμα και ελαφριά καλαμαράκια με άρωμα τζίντζερ και καγιέν βρασμένα σε χυμό πορτοκαλιού. Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμμάρια καλαμαράκια ολόκληρα και καθαρισμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr14/10/15 Λαδερές μπάμιες με ρύζι στο φούρνο ωραίο,απλό και υγιεινό. Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί, τυρί φέτα ή σκέτο! Συστατικά ½ κιλό μπάμιες καθαρισμένες ½[...]
Πηγή: zannetcooks.com