Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 302 συνταγές
Δεν ξέρω αν σε άλλα μέρη της Ελλάδας χρησιμοποιούν τόσο πολύ το στάρι στη μαγειρική. Στην κουζίνα της Κρήτης η χρήση του σπασμένου σταριού, του χόντρου όπως[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλή σχολική χρονιά! Φέτος ο μικρός Κώστας ξεκίνησε την 1η δημοτικού! :) Γυρίσαμε απο τις διακοπές, προμηθευτήκαμε τα απαραίτητα, καινούρια μολύβια, γόμες,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΌπως σας είχαμε υποσχεθεί εδώ , τα μελιτζανομαγειρέματά μας έχουν και συνέχεια! Γιατί είναι τόσο πολλές οι συνταγές που μπορούμε να φτιάξουμε με τις αγαπημένες[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά : 1 κότα 1/4 φλιτζάνι λάδι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κονσέρβες τοματάκι 1 κουταλιά της σούπας πελτέ 1 κιλό μπάμιες 1 φλιτζάνι ξύδι λίγη κανέλλα αλάτι,[...]
Πηγή: yumyum.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤώρα που αρχίζουν να βγαίνουν τα πρώτα φρέσκα καλοκαιρινά λαχανικά, ας αλλάξουμε τρόπο μαγειρέματος του αγαπημένου μας κοτόπουλου κι ας το συνδυάσουμε με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα λαχανικά είναι άφθονα αυτή την εποχή και μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και συνδυασμούς.Στην Κρήτη συνηθίζουμε πολύ να τα φτιάχνουμε με κρέας.Όχι σαν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλημέρα σας ! ! ! Εύχομαι να είστε όλοι καλά, απ' ότι βλέω μπορούμε πλέον να πούμε καλό φθινόπωρο, έτσι;;; Οπότε και επισήμως... καλό φθινόπωρο και μαζί με[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.gr1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες 1 λεμονόκουπα 1/4 φλιτζάνι λάδι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κονσέρβες ντοματάκι 1 κουταλιά της σούπας πελτέ 1 κιλό μπάμιες 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνας διαφορετικός τρόπος να φάμε φασολάκια. Φασολάκια με κοτόπουλο σε κόκκινη σάλτσα. Τι χρειαζόμαστε: 4 ολόκληρα μπούτια κοτόπουλο ελαιόλαδο 1 μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτό το φαγητό το φάγαμε για πρώτη φορά πέρσι τον Σεπτέμβριο στην Αντίπαρο, μετά το δοκιμάσαμε σε παραλλαγή με κομματάκια μοσχαριού στην Ανακασιά του Βόλου.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr2 κεφάλια σελινόριζα μέτρια 3 κ.σ. άνηθο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 3 καρότα 4 μέτριες πατάτες 2 πορτοκάλια (τον χυμό τους) 1 πορτοκάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 60 γρ. Ελαιόλαδο 500 γρ. Μοσχάρι ελιά (σε κύβους πάχους 3-4 εκ) 80 γρ. Κρεμμύδι (σε χοντρά καρέ) 50 γρ. Καρότο (σε χοντρά καρέ) 30[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.gr