Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Τι θα ήταν το ρυζόγαλο χωρίς κανέλα και το ούζο χωρίς γλυκάνισο; Τα μπαχαρικά δεν προσδίδουν μόνο ταυτότητα στις εθνικές κουζίνες, αλλά έχουν και πολύτιμες[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΜπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και το αλάτι. Χαμηλά σε θερμίδες και πολύ ωφέλιμα για την υγεία, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά δίνουν μοναδική γεύση στα[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grLe temps des cerises... λένε οι Γάλλοι... δηλαδή "η εποχή των κερασιών" κι εγώ λέω "le temps des courgettes" με άλλα λόγια ...η εποχή των κολοκυθιών!!! Σκούρο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα γεμιστά ψωμάκια τόρτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΦρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grLe temps des cerises... λένε οι Γάλλοι... δηλαδή "η εποχή των κερασιών" κι εγώ λέω "le temps des courgettes" με άλλα λόγια ...η εποχή των κολοκυθιών!!! Σκούρο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌτι πρέπει για τις ανοιξιάτικες συγκεντρώσεις συνοδεία λευκού κρασιού και καλών φίλων! Υλικά Για την ζύμη 250 γρ αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜενού Το μενού περιλαμβάνει δυο πιάτα βραστά, παντζάρια και αρμυρίκια, και ένα πιάτο στο φούρνο, μελιτζάνες παπουτσάκια, σε μια έκδοση που έχει πολύ λιγότερη[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο κότσι έχει τρυφερό κρεατάκι και το τιμούμε συνήθως στις γιορτές των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς. Στο δικο μας σπίτι , πολύ πιο συχνά. Υλικά για 4[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΜετά το τελευταίο ταξίδι μας, είχα μια τάση για γεύσεις απολύτως ελληνικές και παραδοσιακές. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να φέρω την "ισορροπία" που προσωπικά μου[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr