Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ "Α ΦΟΥΝΓΚΈΤΟ" Τα πιάτα με μελιτζάνες είναι ατελείωτα, και οι Ιταλοί, που τις αγαπάνε πάρα πολύ έχουν στην κουζίνα τους πολλές εξαιρετικές συνταγές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓευστικό ταξίδι στην Κύθνο! Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το ταξίδι μας στις Κυκλάδες συνεχίζεται και μετά την όμορφη Τζιά -Κέα σειρά έχει[...]
Πηγή: foodtrails.grΝΤΟΜΑΤΟΠΙΠΕΡΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙΑ Στρουμπουλα πολυχρωμα ντοματοπιπερα, γεμισμενα με διαφορα τυρια και μυρωδικα. Η γευση τους ιδιαιτερα πικαντικη, τα κανει ιδανικα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ "Α ΦΟΥΝΓΚΈΤΟ" Τα πιάτα με μελιτζάνες είναι ατελείωτα, και οι Ιταλοί, που τις αγαπάνε πάρα πολύ έχουν στην κουζίνα τους πολλές εξαιρετικές συνταγές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΤον χειμώνα με το κρύο, οι σαλατούλες μας δικαιούνται να μην είναι και τόσο … light. Η σαλάτα που θα συνοδεύσει τα όσπρια ή τα λαδερά μας, φροντίζω να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΔείτε ιδέες για να αξιοποιήσετε τα αυγά που θα σας μείνουν από το Πάσχα! Αυγά σφιχτά σε πικάντικη σάλτσα ντομάτας Υλικά 4 αυγά βρασμένα, 1 κουταλάκι tabasco, 6[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΙδανικό για τις μεγάλες ζέστες! Τι κάνει κανείς μετά από ένα τριήμερο, με γάμους , βαφτίσια, πανηγύρια, αγιομαρινιάτικα καπρικά , ψητά και βραστά κρέατα και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝΤΙΠ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ Συνταγή απο το περ. OLIVE-συνοδεύει τέλεια ντολμαδάκια και ψητά μπιφτέκια 400 γρ. γιαούρτι 1/2 φλυτζανάκι καφέ (η συνταγή λέει 1..)[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓια την σάλτσα: Ντομάτα 300γρ, Κρεμμύδι 100γρ, Ζάχαρη, Σκόρδο 1 σκελίδα, Αλάτι, Πιπέρι, Πιπεριά κόκκινη 50γρ, Πάπρικα Υλικά για το κριτσίνι: Ελαιόλαδο 30γρ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνας διαφορετικός τρόπος να φάμε φασολάκια. Φασολάκια με κοτόπουλο σε κόκκινη σάλτσα. Τι χρειαζόμαστε: 4 ολόκληρα μπούτια κοτόπουλο ελαιόλαδο 1 μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ Πρεπει να ομολογησω οτι το κουνουδι δεν το ειχα αντιμετωπισει ποτε σαν φαϊ. Μια ζωη το ξερω και το σερβιρω σαν σαλατα. Τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ αντσούγια είναι το αφρόψαρο που φέρνει την θαλασσινή γεύση στο πιάτο μας. Οι τρεις ονομασίες αντσούγια , γαύρος και σαρδέλα αναφέρονται σε δύο ψάρια και όχι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grAπό τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κανείς ασχολούμενος με το ριζότο είναι τι κάνουμε αν και εφόσον περισσέψει. Δεν συμβαίνει συχνά, στις περισσότερες[...]
Πηγή: pandespani.com