Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω δεν ξέρω, για να σας πω όλα όσα έγιναν χτες βράδυ. Όλη τη βδομάδα, ζύμωνα κριτσίνια, ψωμιά, κουλούρες, μπισκότα και όλα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grπερίπου 1 κιλό κολοκύθα (καθαρισμένη - υπάρχει έτοιμη καθαρισμένη σε δισκάκια, στο σούπερ μάρκετ) 2 μεγάλα, ώριμα κυδώνια, σε χοντρές φέτες 2 πατάτες, κατά[...]
Πηγή: gastronomos.grΕνώ δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω χορτοφάγος, ως ελληνίδα, αγαπώ τόσο πολύ τα λαδερά μας φαγητά που θα μπορούσα, ειδικά το καλοκαίρι, να μη βάλω μπουκιά κρέατος[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑ γαπητοί μου φίλοι στις 21 - 22 -23/3 θα βρίσκομαι κοντά σας να μαγειρέψουμε και να δοκιμάσουμε μαζί την κουζίνα του www.gourmetfoodlovers.blogspot.com σε 3[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο φαγάκι με Πολίτικη καταγωγή, που εντυπωσιάζει με τα υπέροχα αρώματά του. Τα πρώτα χρόνια που το ᾿φτιαχνε η γιαγιά μου και έλεγε στις[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr3 μέτρια πράσα 1/4 κούπας ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ή 1 μέτριο ξερό + 2 φρέσκα 1/2 πιπεριά κόκκινη και 1/2 πιπεριά πράσινη 1 ποτηράκι του κρασιού κρασί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ Φεβρουάριος είναι ο τρίτος μήνας του Χειμώνα και αυτός με τις λιγότερες μέρες του χρόνου. Ο λαός τον αποκαλεί και Κουτσοφλέβαρο γιατί έχει 28 ή 29 μέρες, αν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟ Φεβρουάριος είναι ο τρίτος μήνας του Χειμώνα και αυτός με τις λιγότερες μέρες του χρόνου. Ο λαός τον αποκαλεί και Κουτσοφλέβαρο γιατί έχει 28 ή 29 μέρες, αν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤΟ PARMIGIANO REGGIANO Με αφορμή τον διαγωνισμό μαγειρικής CrossCooKing , του επίσημου site του Parmigiano Reggiano , αποφάσισα να αφιερώσω μία ανάρτηση στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr