Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Το καθάρισμα της αγκινάρας πολλοί εμίσησαν, τη γεύση της ουδείς. Ακολουθώντας ωστόσο βήμα-βήμα τις οδηγίες μου θα τις καθαρίσετε πολύ εύκολα. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην ελληνική γαστρονομία τα αμπελόφυλλα χρησιμοποιούνται σε αρκετές συνταγές. Απ τις πιο γνωστές είναι τα ντολμαδάκια , γεμιστά αμπελόφυλλα δηλαδή με ένα[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΣήμερα ήθελα να κάκω κάτι διαφορετικό από το κλασικό ρολό με κιμά και σκέφτηκα να φτιάξω μικρά ρολάκια και να τα κάνω κοκκινιστά στην κατσαρόλα . Και το[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΠατάτες γιαχνί (στην κατσαρόλα) Άτομα: 4-6, Χρόνος προετοιμασίας: 10’, Χρόνος ψησίματος : 1 ώρα, Κόστος: 3 € ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό πατάτες 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο 2[...]
Πηγή: foodtrails.grΒενετία, νησάκι Sant’ Erasmo, λίγες μέρες πριν από το Πάσχα του 1971 (για τον παράδεισο των λαχανικών Sant’ Erasmo θα σας πω μια άλλη φορά[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 ζύμη για πίτσα 2 φλιτζ. πεκορίνο Αμφιλοχίας ή Αγρινίου χοντροτριμμένο 6 φέτες ζαμπόν ⅓ φλιτζ. χυμός ντομάτας ⅓ κ.γ. πιπέρι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 μικρή κονσέρβα[...]
Πηγή: cooklos.grΤο νόστιμο συνοδευτικό σε υγιεινή εκδοχή και σε μισή ώρα πάνω κάτω! Πουρές λέει το λεξικό ότι είναι έδεσμα από πολτοποιημένα λαχανικά ή φρούτα ή όσπρια. Η λέξη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥπάρχουν μερικά λαχανικά (ή ζαρζαβατικά στην περίπτωση αυτή) που αποκλείουν την κατάψυξη - πρώτο και καλύτερο οι μελιτζάνες. Κι όμως, έχω βρει έναν τρόπο να[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 6 αυγά βραστά 1 φλιτ.τσαγιού καβουρόψυχα,τόνο ή γαρίδες αλάτι,πιπέρι μουστάρδα λεμόνι μαφιονέζα Εκτέλεση: Κόβουμε τα αυγά στην μέση οριζοντίως και[...]
Πηγή: fagopoti.blogspot.grΜια εύκολη και γευστικότατη συνταγή της Lorenza Berrini, που μπορείτε να την ετοιμάσετε μέρες πριν και να την ψήσετε την τελευταία στιγμή. Βασίζεται στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 6 αυγά βραστά 1 φλιτ.τσαγιού καβουρόψυχα,τόνο ή γαρίδες αλάτι,πιπέρι μουστάρδα λεμόνι μαφιονέζα Εκτέλεση: Κόβουμε τα αυγά στην μέση οριζοντίως και[...]
Πηγή: fagopoti.blogspot.grΚαθημερινό φαγάκι εποχής! Σε μια πρόσφατη ιντερνετική συζήτηση με μέλη της ομάδας ΤΟΠΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ (στο facebook ), η κυρία Α.Α. πρότεινε μια πολύ ενδιαφέρουσα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά 8 λευκά κρεμμύδια 150 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 100 γρ. μορταδέλα 1 αυγό 300 γρ. φρέσκο ντοματοπολτό 2 κουταλιές κεφαλοτύρι τριμμένο Φρέσκο βασιλικό[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΦΑΕ ΑΥΤΟ Μελιτζάνες και γιαούρτι ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 455kcal (ανά μερίδα) ΛΙΠΟΣ: 17g ΠΡΩΤΕΐΝΕΣ: 23g ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 60g ΧΟΛΗΣΤΕΡINH: 10mg ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ 2 μελιτζάνες[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜελιτζάνες βραστές! Τι μας λες τώρα; Κι όμως φίλες και φίλοι αναγνώστες, ένας πολύ ωραίος και παλιός τρόπος για να ξεπικρίσουν οι μελιτζάνες και να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά Αγκινάρες 10 φρέσκιες ή κατεψυγμένες Μανιτάρια 2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού ψιλοκομμένα Γαρίδες 500 γρ μικρές καθαρισμένες Μαϊντανός 1 ματσάκι Φύλλο[...]
Πηγή: chefoulis.grComments are closed. Οι μελιτζάνες είναι τώρα στην εποχή τους και σε συνδυασμό με τις πατάτες και τα τυριά γίνεται ένα φανταστικό καλοκαιρινό πιάτο. Το[...]
Πηγή: kopiaste.infoΟικονομία πάνω απ' όλα. Διότι το νούμερο ένα ζητούμενο της εποχής είναι η οικονομία. Frugal living, το λένε στις Αμέρικες. Να ζήσεις με λίγα, αλλά όχι[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 4 τεμ. καλαμάρια η θραψαλα Γεμιση: 150 γρ.διαφορα τυρία τριμενα(μίγμα) 100 γρ πλιγούρι (αβραστο) 1κ.σ. κάππαρη ψιλοκομμενη 1 φλυτζανακι ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΤα φασολάκια δε με ενθουσίασαν ποτέ αν και τα είχα στο μυαλό ως ότι θα μπορούσαν να είναι από τα πιο νόστιμα καθημερινά φαγητά. Έψαξα λοιπόν για συνταγές στο[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.gr