Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 133 συνταγές
Επειδή όταν μαγειρεύω όσπριο ή λαδερό ο καλός μου θέλει και ένα μεζεδάκι να το συνοδεύει, έφτιαξα αυτά τα αφράτα και πολύ νόστιμα μίνι καλτσόνε. Η αγαπημένη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά Πράσα 1 1/2 κιλό Τυρί για τοστ 200 γρ. Κρέμα γάλακτος 200 γρ. Παρμεζάνα 4 κουταλιές της σούπας Βούτυρο φυτικό 100 γρ. Αλάτι-πιπέρι Οδηγίες Καθαρίζουμε[...]
Πηγή: chefoulis.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΕφέτος η κόρη μου τα γενέθλιά της τα γιόρτασε μαζί μας στην Ελλάδα. Ανέλαβε την κουζίνα και πήρε από όλους συγχαρητήρια για τις συνταγές της. Τα μπιφτέκια που[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑναρτήθηκε στις 27/11/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μπριάμ με μαριναρισμένη παντσέτα και μοτσαρέλα στο φούρνο Μια ιδιαίτερη και[...]
Πηγή: sintayes.gr250γρ. αρακάς 2 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 3 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια άνηθος ⅓ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη ⅓ φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Βράζουμε τον[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 300 γραμμάρια πένες 250 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια ½ κούπας κεφαλογραβιέρα 1 κούπα regato Μισή πιπεριά κόκκινη Μισή πράσινη 200 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΤα λαχανικά του καλοκαιριού αποτελούν την πρώτη ύλη για ένα νόστιμο και θρεπτικό ογκρατέν που θα σας δώσει όλα τα θρεπτικά στοιχέια που χρειάζεστε! Υλικά: 1[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΥλικά Αγκινάρες 10 φρέσκιες ή κατεψυγμένες Μανιτάρια 2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού ψιλοκομμένα Γαρίδες 500 γρ μικρές καθαρισμένες Μαϊντανός 1 ματσάκι Φύλλο[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά 1 κιλό μελιτζάνες 1 κιλό πατάτες 180 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο αλάτι πιπέρι λίγη ζάχαρη ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ 1 κιλό κιμά 350 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΣτην Ισπανία "Tapas" λένε μια μεγάλη οικογένεια από ορεκτικά ή σνακ αυτό που εμείς δηλαδή ονομάζουμε μεζεδάκια. Μπορεί να είναι κρύα ή ελαφρώς ζεστά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr