Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 157 συνταγές
Λιτό παραδοσιακό πιάτο με υπέροχο συνδυασμό γεύσης και αρωμάτων! Τα μαυρομάτικα φασολάκια είναι ένα από τα πιο πολύτιμα όσπρια από την άποψη της διατροφικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε μιαν άκρη του περιβολιού ανακαλύψαμε 2-3 ξεχασμένα κρεμμύδια, που θα 'πρεπε να τα είχαμε μαζέψει από το καλοκαίρι. Σκέφτηκα να τα κάνω γεμιστά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καθάρισμα της αγκινάρας πολλοί εμίσησαν, τη γεύση της ουδείς. Ακολουθώντας ωστόσο βήμα-βήμα τις οδηγίες μου θα τις καθαρίσετε πολύ εύκολα. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια εύκολη και γευστικότατη συνταγή της Lorenza Berrini, που μπορείτε να την ετοιμάσετε μέρες πριν και να την ψήσετε την τελευταία στιγμή. Βασίζεται στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΦαγητό απλό γρήγορο και υγιεινό, κατσαρόλας. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό κολοκυθάκια μικρά 500 γρ.πατατούλες 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 κρεμμύδι ξερό μαιντανό ανηθο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1/2 κιλό ρεβίθια 3 ξερά κρεμμύδια 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια 1 κ. σούπας πελτές 1 ματσάκι άνηθο ελαιόλαδο αλάτι,[...]
Πηγή: sidages.gr250γρ. αρακάς 2 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 3 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια άνηθος ⅓ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη ⅓ φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Βράζουμε τον[...]
Πηγή: cooklos.gr250 γρ. Μελιτζάνες κομμένες στη μέση 80 γρ. Ελαιόλαδο 80 γρ. Κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 10 γρ. Σκόρδο 60 γρ. Τυρί φέτα 50 γρ. Σάλτσα φρέσκιας ντομάτας Αλάτι,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΝόστιμα λαχανικά στο φούρνο! Τραγανά και λάιτ! Υλικά: 2 κολοκυθάκια και 2 μελιτζάνες 200 γρ. γιαούρτι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κουταλιές μουστάρδα 2[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΜΌΛΙΣ..... Μπήκε στο φούρνο !!!!! Εμείς το ΛΈΜΕ Τουρλού!!! ΥΛΙΚΑ Κολοκυθάκια πατάτες πιπεριές κρεμμύδια ξερά σε ροδέλες Άνηθο λάδι αλάτι Πιπέρι ντομάτα και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈνα φαγητό που θα αρέσει όλη την οικογένεια και θα τη χορτάσει! Έχουμε συνηθίσει να κάνουμε το μουσακά με σάλτσα κιμά. Όμως γίνεται πολύ πιο νόστιμο και πιο[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΞαναγυρνώ στην αγκινάρα, την αγαπημένη μου βασιλοπούλα του χειμώνα και της πρώιμης άνοιξης. Για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον, επειδή καθώς δρασκελάμε τον Φλεβάρη[...]
Πηγή: bostanistas.gr