Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 128 συνταγές
Ας θυμηθούμε παλιότερες αγαπημένες συνταγές, που είναι ιδανικές γι' αυτή την εποχή. Κάνετε κλικ πάνω στο όνομα της συνταγής, για να τη διαβάσετε ολόκληρη.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grLe temps des cerises... λένε οι Γάλλοι... δηλαδή "η εποχή των κερασιών" κι εγώ λέω "le temps des courgettes" με άλλα λόγια ...η εποχή των κολοκυθιών!!! Σκούρο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧάριν των πειραματισμών ψησίματος πίτσας στο BBQ συνεχίζουμε τις παρασκευές πίτσας μέχρι να φτάσουμε σε ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Σήμερα έγινε αυτή η πίτσα,[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌτι πρέπει για τις ανοιξιάτικες συγκεντρώσεις συνοδεία λευκού κρασιού και καλών φίλων! Υλικά Για την ζύμη 250 γρ αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι αγκινάρες ακόμη στην εποχή τους κι εμείς τις αγαπάμε πολύ. Παρόλο που τις έχω μαγειρέψει με πολλούς τρόπους σε ανάρτηση υπάρχουν μόνο λίγες συνταγές .[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1/3 φλιτζανιού κόκκινο κρεμμύδι 3 κουταλιές της σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί 1/2 κουταλάκι ρίγανη αλάτι 1 κιλό βίδες ζυμαρικά 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: sidagi.grHello dear friends! The original recipe for today's casserole comes from "Woman's Day" magazine. I kept the magazine-given name and made changes according to[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr20 ντομάτες πιπεριές και μελιτζάνες φλάσκες 1300 γρ κιμά 1 ποτηράκι ρύζι λάδι όσο θέλετε (μην κολυμπάνε) 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο λίγο τριμμένο τυρί και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για 4 άτομα ½ κιλό πένες 4 αγκινάρες 2 λεμόνια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ποτήρι κρασί λευκό ξηρό 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΟ αρακάς και οι αγκινάρες ήταν, είναι και θα είναι πάντα μια από τις αγαπημένες μου γεύσεις (εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι ήταν και το πρώτο φαγητό που έμαθα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr6 μέτριες μελιτζάνες φλάσκες ελαιόλαδο λίγο θυμάρι αλάτι πιπέρι μέτριες πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες κυδωνάτες 3/4 φλιτζ. τσαγιού τριμμένο κεφαλοτύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΕΛΙΤΖΆΝΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ!!!!! ΥΛΙΚΑ 1 Κιλο μελιτζανες 1 Μεγαλο χωριατικο λουκανικο 5 μεγαλα κρεμμυδια 3 ντοματες 2 σκ σκορδο μαιντανο,αλατι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 κιλό φασόλακια πλατιά (κατεψυγμένα) 4 μικρά χωριάτικα λουκανικα 3 μέτριες πατατες 2 μεγάλα καροτα 2 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης 1 μεγάλη πράσινη πιπερια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεια σας καλοί μου φίλοι! Τα παπουτσάκια είναι ένα απ' τα αγαπημένα μου φαγητά, τα φτιάχνω συχνά και τα τρώμε και τη δεύτερη μέρα ευχάριστα. Αυτή τη φορά όμως[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΒενετία, νησάκι Sant’ Erasmo, λίγες μέρες πριν από το Πάσχα του 1971 (για τον παράδεισο των λαχανικών Sant’ Erasmo θα σας πω μια άλλη φορά[...]
Πηγή: bostanistas.gr