Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Βενετία, νησάκι Sant’ Erasmo, λίγες μέρες πριν από το Πάσχα του 1971 (για τον παράδεισο των λαχανικών Sant’ Erasmo θα σας πω μια άλλη φορά[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά μπούτι χοιρινό: 1 ή 2 αρνίσια, ξεκοκαλισμένα και ανοιγμένα Για τη γέμιση αγκινάρες: 8 καρδιές, κομμένες σε λεπτές φετούλες ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΕύκολοι τρόποι να βάλετε τα λαχανικά στη ζωή σας. Είναι γνωστό, πως τα λαχανικά αποτελούν απαραίτητο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, αφού περιέχουν πλήθος[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΤο Μπακού, η πρωτεύσουσα του Αζερμπαϊτζάν, ήταν για κάποιο περίεργο λόγο, ο προορισμός μου λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Και δεν ήταν γιατί είχα χάσει κάποιο[...]
Πηγή: caruso.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΦουρνου Τι χρειαζόμαστε: 2 πακετα αγκιναρες 200γρ γκουντα 200γρ κεφαλογραβιερα 200γρ κασερι 200γρ εμμενταλ ζαμπον σε κυβακια κατα βουληση (προαιρετικα)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αγκινάρα Διαφημίσεις 10 αγκινάρες (κατεψυγμένες) 500 ml ζωμό κότας ή βοδινού 200 γρ.[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. πεταλούδες ή νιόκι 5 αγκινάρες (μόνο οι κούπες) ή από κονσέρβα ή κατεψυγμένες. 4 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες 4 λεπτές[...]
Πηγή: yumyum.grΜετά από κόπους δύο και πλέον ετών, η αδελφή μου Πόπη τελείωσε επιτέλους το μεταπτυχιακό της. Οι λεπτομέρειες πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρουν ιδιαίτερα (πού, πότε,[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr