Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Η αντσούγια είναι το αφρόψαρο που φέρνει την θαλασσινή γεύση στο πιάτο μας. Οι τρεις ονομασίες αντσούγια , γαύρος και σαρδέλα αναφέρονται σε δύο ψάρια και όχι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grαφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.comαφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.comΑυτές τις μέρες βρισκόμαστε σε διακοπές και τυχαίνει να φιλοξενούμε ένα ζευγάρι οικογενειακούς φίλους από το εξωτερικό. Η σύζυγος κατάγεται από την ινδική[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥπάρχουν κάποιες “λεπτομέρειες” που γαστρονομικά φέρνουν τα πάνω-κάτω σε κάποια πιάτα και σ’ αυτό το άρθρο, σε πολύ χαλαρή, καλοκαιρινή και ηδονιστική διάθεση[...]
Πηγή: caruso.grΗ πεθερά μου συνήθιζε πάρα πολύ τις τηγανητές μπάμιες και τις προτιμούσε περισσότερο από τις μαγειρευμένες. Τις μάζευε λίγες-λίγες από τον κήπο της και τις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ συνταγή προέκυψε τυχαία όταν κάποια στιγμή ήθελα να κάνω απόψυξη στη κατάψυξη και ανακάλυψα δυο πράγματα που θα ξεπάγωναν και θα χάλαγαν:Ένα φιλέτο πέρκας[...]
Πηγή: greekmasa.grΕκτέλεση Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα μύδια και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Κρατάμε όσα ανοίξουν και πετάμε τα κλειστά.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami