Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά Για 1 δοχείο του 1 λίτρου καρδιές αγκινάρας 600 γρ., φρέσκες ή κατεψυγμένες κόκκινες πιπεριές 2 ψημένες, κομμένες σε λωρίδες αντσούγια 2-3 φιλετάκια,[...]
Πηγή: icookgreek.comΠοιος είπε πως τα φασολάκια ή ο αρακάς γίνονται μόνο το κλασικό λαδερό στην κατσαρόλα; Δες αυτή τη συνταγή για σαλάτα και θα καταλάβεις πόσες επιλογές μπορείς[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚι αν δεν γίνονταν καρποί από το μικρό αυτό μπουκέτο με τα συναρπαστικά άνθη, τι θα λέγατε; Δεν θα αισθανόσαστε κάπως προδομένοι, στερημένοι από το πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΓεια σας καλοί μου φίλοι! Σκέφτηκα να σας γράψω αυτό το άρθρο δίνοντάς σας ιδέες για εύκολες συνταγές που μέσα τους θα κρύβουν πασχαλινά βρασμένα αυγά.. Στους[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr25/5/14 Μοσχαρίσια φιλετάκια με gremolata baby πατάτες και φρέσκο αρακά. Ένα πιάτο για το οποίο δεν ξέρω από πού να αρχίζω να σχολιάζω. Καταρχάς η gremolata[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΤο περιοδικό Olive και το www.olivemagazine.gr διοργάνωσαν την πιο νόστιμη ψηφοφορία και για τρεις ολόκληρους μήνες, από τον Αύγουστο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου,[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΑρχίζω μια σειρά για τον κάθε μήνα, που θα έχει σχέση με την διατροφή, την εποχικότητα των προϊόντων και με μικρο-ιδέες, για να βοηθήσω στην οργάνωση των[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά: 4 ντομάτες μεγάλες και στρογγυλές όχι πολύ ώριμες 200 γρ τόνος κονσέρβα 3 φιλέτα αντσούγας κονσέρβα 1 ματσάκι μαϊντανός 1/2 σκελίδα σκόρδο λάδι[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grComments are closed. Το μυλοκόπι είναι ένα νόστιμο ψάρι που έκανα έχοντας το Μπριάμ στο μυαλό. Με αυτό τον τρόπο έχουμε το ψάρι με τα λαχανικά σαν[...]
Πηγή: kopiaste.infoΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr