Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Στην ομάδα μας συνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚι εδώ η παράδοση δεν αναιρεί την πρωτοτυπία. Καμιά φορά γίνεται ενδιαφέρον, πέρα από νόστιμο, να εκπλήσσει κανείς ένα καθιερωμένο γιορταστικό τραπέζι με[...]
Πηγή: pandespani.comΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΕννοιολογική προσέγγιση του όρου Η λέξη Νηστεία είναι σύνθετη από το αρνητικό μόριο "νη" και το ρήμα "εσθίω" και σημαίνει την εκούσια ή ακούσια αποχή από[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 05/06/2017 σε Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μελιτζάνες με κρούστα παρμεζάνας στο φούρνο Μελιτζάνες. Το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό σε άλλη μια[...]
Πηγή: sintayes.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟι Σαρακοστιανές (νηστίσιμες) συνταγές του Χωριό Η Σαρακοστή, η μεγαλύτερη περίοδος νηστείας, έχει ξεκινήσει. Επτά εβδομάδες νηστείας μέχρι το Πάσχα – το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟποιος γυρίζει μαθαίνει, δεν λέει ο λαός μας ??? Έτσι κι εγώ λοιπόν, πηγαίνοντας σ’ ένα γάμο το Σάββατο και μετά στο τραπέζι, έμαθα από τον φίλο και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια την σάλτσα: Ντομάτα 300γρ, Κρεμμύδι 100γρ, Ζάχαρη, Σκόρδο 1 σκελίδα, Αλάτι, Πιπέρι, Πιπεριά κόκκινη 50γρ, Πάπρικα Υλικά για το κριτσίνι: Ελαιόλαδο 30γρ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το κουνουπίδι είναι ένα λαχανικό λίγο παρεξηγημένο λόγω της μυρωδιάς του κατά τη διάρκεια μαγειρέματος. Καταρχήν, έχει πολλές βιταμίνες[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ αντσούγια είναι το αφρόψαρο που φέρνει την θαλασσινή γεύση στο πιάτο μας. Οι τρεις ονομασίες αντσούγια , γαύρος και σαρδέλα αναφέρονται σε δύο ψάρια και όχι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΠέρασε και ο Δεκαπενταύγουστος και όλοι πάλι πίσω στην καθημερινότητα. Το μενού μας αυτήν την εβδομάδα, θα είναι πάλι πλούσιο αλλα και ''ξεκούραστο''(όσο[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr