Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Η Ιθάκη είναι από παλιά γνωστό σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στο λεκανοπέδιο της Αττικής, πράγμα υπέροχο αν σκεφτείς ότι βρίσκεται στο καλύτερο[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια το ψάρι..., μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φαγκρί, συναγρίδα, σφυρίδα, βακαλάο φρέσκα ή κατεψυγμένα... ανάλογα το βαλάντιό μας! Υλικά 1,1 κ. κατεψυγμένο[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ1 κιλό πατάτες μερικές κουταλιές λαδόξιδο αλάτι πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτί τόνος ελιές μαύρες φιλέτάκια αντζούγιας ντομάτα Πλένετε τις πατάτες και τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό πατάτες μερικές κουταλιές λαδόξιδο αλάτι πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτί τόνος ελιές μαύρες φιλέτάκια αντζούγιας ντομάτα Πλένετε τις πατάτες και τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥπάρχουν μερικά λαχανικά (ή ζαρζαβατικά στην περίπτωση αυτή) που αποκλείουν την κατάψυξη - πρώτο και καλύτερο οι μελιτζάνες. Κι όμως, έχω βρει έναν τρόπο να[...]
Πηγή: bostanistas.grΚι αν δεν γίνονταν καρποί από το μικρό αυτό μπουκέτο με τα συναρπαστικά άνθη, τι θα λέγατε; Δεν θα αισθανόσαστε κάπως προδομένοι, στερημένοι από το πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) 3-4 μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε κύβους του 1½ εκ., αλάτι χοντρό, 1 μικρή κονσέρβα (50 γρ. περίπου) φιλετάκια αντσούγιας, 5 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: 4 ντομάτες μεγάλες και στρογγυλές όχι πολύ ώριμες 200 γρ τόνος κονσέρβα 3 φιλέτα αντσούγας κονσέρβα 1 ματσάκι μαϊντανός 1/2 σκελίδα σκόρδο λάδι[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.gr