ζελε+με+κρεμα | γλυκο πορτοκαλι αγουρο | pasta+flora | παγωτο μπαναν χωρις παγωτομηχανη | φανουροπιτα+αργυρω | ψητο κοτοπουλο | μυγδαλατα | μωσαικο παρλιαρος | πωσ+θα+κανω+σταφιδοψωμο | sintages gourounopoulo
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις πατατα γιαουρτι κερασι αρνι

Βρέθηκαν 151 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Πέρκα ψητή συνοδευμένη με μαριναρισμένες[...]

Μετά την ανάρρωση του υπολογιστή μου πάλι εδώ, όχι πως έλειπα και πολύ μακριά μιας και ο "γιατρός" των υπολογιστών φρόντισε να μου δανείσει τον δικό του!![...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Η εποχή της ντομάτας

Δεν περνά μέρα δίχως να φάω σαλάτα. Είναι πάντα στο τραπέζι μου, συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας το κυρίως πιάτο ή, ενίοτε, σερβιρισμένη με φρέσκο ψωμί ως το[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Τα μαγειρέματα της γειτονιάς κι η γνώμη σας

Όπως ξαναέγραψα οι καθημερινές μου επιλογές για φαγητό πολλές φορές έχουν ως ιδέα τις Μπλογκογειτονιές. Σήμερα θα δώσω μερικές φωτογραφίες από φαγητά ή γλυκά[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Μελιτζάνες με μπακαλιάρο

Τις μελιτζάνες τις κάναμε μουσακά , παπουτσάκια , παστίτσιο , με φέτα στο φούρνο ε τώρα έφτασε η ώρα για το συνδυασμό τους με μπακαλιάρο. Μέσα στις ανασκαφές[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
μοτσαρελάκια και ντοματίνια: the pesto way

Μοτσαρελάκια και ντοματίνια – backstage: Το ρολόι στο παραπέντε, το δείπνο οργανωμένο πλήρως σε στάδια και χρονικά, η custard για το γλυκό φτιαγμένη, το[...]

Πηγή: pandespani.com
η μακαρονάδα της Αιμιλίας ή των τοξοτών

αφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]

Πηγή: pandespani.com
Μελιτζάνες και κολοκυθάκια τηγανιτά

Οποιος γυρίζει μαθαίνει, δεν λέει ο λαός μας ??? Έτσι κι εγώ λοιπόν, πηγαίνοντας σ’ ένα γάμο το Σάββατο και μετά στο τραπέζι, έμαθα από τον φίλο και[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Πέρκα αχνιστή με κολοκυθάκια

Η Πέρκα είναι ένα ψάρι που αγαπώ ιδιαίτερα και μάλιστα με αυτό το τρόπο που το κάνω. Πήρα τα ..ηνία λίγο από το Δημήτρη στη κουζίνα μπας και καταφέρω να τον[...]

Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr
ατομικός μουσακάς γαρίδας με λάδι τρούφας:[...]

Μελιτζάνα, ντομάτα, γαρίδα… Τρία υλικά που χρησιμοποιούνται ευρύτατα στην μεσογειακή κουζίνα, από την πιο παραδοσιακή μέχρι την πλέον δημιουργική και όταν[...]

Πηγή: pandespani.com
Κίνα: Καντονέζικο ρύζι

Οι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy