Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 90 συνταγές
ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΨΗΤΑ ΥΛΙΚΑ 4 μεγαλα καλαμαρια 2 ωριμες μεγαλες ντοματες 1 πιπερια πρασινη μεγαλη 1 κ.γ ριγανη 300 γραμμαρια τυρι φετα 1 φλυτζανι ελαιολαδο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣας ευχαριστούμε πολύ όλους για την ανταπόκριση στο κάλεσμα μας και τις ευχές σας. Οι συμμετοχές με τη σειρά άφιξης τους στο blog ή στο mail μου είναι: 1.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά σουπιές: 500 γρ. φασολάκια κατεψυγμένα: 800 γρ., ζεματισμένα κρεμμύδι ξερό: 220 γρ. ελαιόλαδο: 180ml δυόσμος: 1 κουταλιά της σούπας, ψιλοκομμένος[...]
Πηγή: icookgreek.comΣτην Ισπανία "Tapas" λένε μια μεγάλη οικογένεια από ορεκτικά ή σνακ αυτό που εμείς δηλαδή ονομάζουμε μεζεδάκια. Μπορεί να είναι κρύα ή ελαφρώς ζεστά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά Αγγουράκια 2 τεμ Τόνος νερού 200 γρ Ρόκα 150 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιες σούπας Αλάτι - πιπέρι Διάφανες μεμβράνες ανάλογα τα κομμάτια Οδηγίες Πλένουμε καλά[...]
Πηγή: chefoulis.grΟ Νίκος ο Μπέλλος για 20 τόσα χρόνια είχε ταξιδιωτικό γραφείο στον τόπο της καταγωγής του, τις Μπενίτσες, ένα όμορφο ψαροχώρι της Ανατολικής Κέρκυρας. Ο Νίκος[...]
Πηγή: bostanistas.grΚι αν δεν γίνονταν καρποί από το μικρό αυτό μπουκέτο με τα συναρπαστικά άνθη, τι θα λέγατε; Δεν θα αισθανόσαστε κάπως προδομένοι, στερημένοι από το πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥπάρχουν μερικά λαχανικά (ή ζαρζαβατικά στην περίπτωση αυτή) που αποκλείουν την κατάψυξη - πρώτο και καλύτερο οι μελιτζάνες. Κι όμως, έχω βρει έναν τρόπο να[...]
Πηγή: bostanistas.grΈχω μιαν άλλη πρόταση για ν’ αποφύγουμε τους τσακωμούς με τα γεμιστά , όπως τόσο συνετά μας προέτρεψε πριν από λίγο καιρό η φίλη Θάλεια. Την ανασύρω από[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 500 γραμμάρια μακαρόνια σπαγγέτι 80 γραμμάρια ελαιόλαδο 250 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας 20 γραμμάρια κάππαρη 150 γραμμάρια αρακά κονσέρβα ή[...]
Πηγή: sidagi.gr2 φιλέτα λαυράκι 150 γρ. Λίγο μαχλέπι 1 αβοκάντο πολύ ώριμο 60 γρ. φρέσκα φασολάκια 100 ml αριάνι Λίγο σουσάμι αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Βράζουμε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά : δύο ψάρια 600 έως 800 γρ. το καθένα, διαλέγω κατά προτίμηση συναγρίδες ή φαγκρί ή τσιπούρες, φρέσκα ή κατεψυγμένα 750γρ. μπάμιες φρέσκες ή κατ/νες ένα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 8 μεγάλα κρεμμύδια 400 γρ. τόνος κονσέρβας στραγγισμένος από το λάδι του 100 γρ. ψωμί μουλιασμένο σε λίγο νερό και στυμμένο 2 σκελίδες σκόρδου 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΣήμερα έχω φαγητό από το βιβλίο της Νίκης Μηταρέα " ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ " ένα βιβλίο που έχει διακριθεί διεθνώς ως το "Καλύτερο βιβλίο Μαγειρικής με κρασί στον[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 κιλό φασολάκια 700 γρ. γαρίδες ολόκληρες Νο 4 1/2 κιλό κρεμμύδια 5 τομάτες φρεσκοτριμμένες 5 κ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 ματσάκι μαϊντανός[...]
Πηγή: sidages.grΜετά το τελευταίο ταξίδι μας, είχα μια τάση για γεύσεις απολύτως ελληνικές και παραδοσιακές. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να φέρω την "ισορροπία" που προσωπικά μου[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά γαρίδες: 12 μεγάλες μελιτζάνες τσακώνικες: 3 κολοκυθάκια: 5 πατάτες: 3 πιπεριές: 1 κίτρινη και 1 κόκκινη κρεμμύδια: 2 σκόρδο: 2-3 σκελίδες ντομάτες: 800[...]
Πηγή: icookgreek.comΑπό την κ. Σοφία Εφη Λούκα - Ταβέρνα Η ΦΛΟΓΑ Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Στην Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι κύρια[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr