Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Δροσερό ορεκτικό. Τι χρειαζόμαστε: Ντοματάκια (cherry) κατσικίσιο τυρί βασιλικός ελαιόλαδο πιπέρι ξύδι βαλσαμικό φύλλα δυόσμου Αδειάζουμε τα ντοματάκια από το[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι λαδερές μελιτζάνες φούρνου είναι για μένα το φαγητό που σημάδεψε το καλοκαίρι μου στην Τήνο, στην πρώτη μου φορά που είχα εστιατόριο. Το περίεργο σ’ αυτό[...]
Πηγή: caruso.grΣας εδειξα τον κήπο που έχουμε στο μπαλκόνι μας?? Τα μυρωδικά που θα δείτε φτιάχνουν τη καλύτερη μαρινάδα για μπριζολιτσες, κοτοπουλάκι, ψαράκι. Επισης κάνουν[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΦιλικό Κυριακάτικο Γεύμα Ένα Κυριακάτικο μεσημέρι με φίλους, δεν πρέπει να είναι μια δύσκολη "μαγειρική αποστολή", με αμφίβολα αποτελέσματα. Θα πρέπει να είναι[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 02/09/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μελιτζάνες “Μπολονέζ” Μια συνταγή για ένα αγαπημένο πιάτο. Μελιτζάνες με γέμιση[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά 500 γρ. ζυμαρικά με κοντό σχήμα 100 γρ. προσούτο Ευρυτανίας 80 γρ. ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι 80 γρ. μανούρι ή ανθότυρο κομματιασμένο 4 καρότα μέτρια 100[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Σάλτσα: 2 σκελίδες σκόρδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ΙΟΟ γρ. καρότα ΙΟΟ γρ. σέλινο 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. ντοματοπολτός 1/2 λίτ. μοσχαρίσιας ζωμός 1 φύλλο[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΠου λέτε, φέτος στις διακοπές μου ήταν η πρώτη φορά που δεν πήρα μαζί μου βιβλία. Ή μάλλον ψέματα, την τελευταία στιγμή έβαλα μέσα στη βαλίτσα ένα βιβλίο, το[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΩραία, μάθαμε και ποιοι θα πάνε στον τελικό και ησυχάσαμε…… Μια υπομονή ακόμα και τελείωσε! Και τι δεν σας έχω φτιάξει σήμερα! Νομίζω ότι πλέον έχω[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚάποιες χρονιές η γιορτή του πατέρα συνέπιπτε με του Αγίου Λεοντίου, που ήταν γιορτή του δικού μου πατέρα. Εκείνη τη μέρα μαγειρεύαμε και τα πρώτα μας[...]
Πηγή: bostanistas.grΈχω μιαν άλλη πρόταση για ν’ αποφύγουμε τους τσακωμούς με τα γεμιστά , όπως τόσο συνετά μας προέτρεψε πριν από λίγο καιρό η φίλη Θάλεια. Την ανασύρω από[...]
Πηγή: bostanistas.grΝαι, κάνει ζέστη, ακόμη και το βραδάκι, αλλά κοίτα πόσο όλα έχουν αλλάξει: το φως έχει μαλακώσει κι οι σκιές είναι διαφορετικές. Ούτε τζιτζίκια ακούγονται[...]
Πηγή: bostanistas.grΓεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε κόκκινη σάλτσα ή ντοματόσουπα με Βασιλικό και Παρμεζάνα: Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο Pelmeni έτοιμα ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 8 λευκά κρεμμύδια 150 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 100 γρ. μορταδέλα 1 αυγό 300 γρ. φρέσκο ντοματοπολτό 2 κουταλιές κεφαλοτύρι τριμμένο Φρέσκο βασιλικό[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΜια πολύ ωραία και νόστιμη συνταγή με αγκινάρες γεμιστές με κιμά, καλυμμένες από μία κρέμα γιαουρτιού και όχι μπεσαμέλ! Μπορούν να σερβιριστούν στο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια μέρα που θα ‘χετε όρεξη, δοκιμάστε να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά αρωματικά ζυμαρικά. Η συνταγή είναι για παραπάνω ζυμάρι έτσι ώστε να βάλετε το[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr