Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Ήταν στις 20 Ιανουαρίου, Ευθυμίου του Μεγάλου, βοήθειά σας. Λίγοι άνθρωποι, από εκείνους που μαζί τους περνάω καλά. Αγαπημένοι θα έλεγα, ο καθένας για άλλο[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΜια φορά το χρόνο, μέσα φθινοπώρου, στο πατρικό μου είχαμε γιορτή. Ήταν η εποχή που έφταναν με διάφορους τρόπους από τη Φλώρινα τέσσερα μεγάλα σακιά: τα[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαι μόνο στο άκουσμα της έκφρασης «έχεις ζάχαρο», ο περισσότερος κόσμος χλωμιάζει. Δεν είναι και ότι καλύτερο να σκέφτεσαι ότι πρέπει να[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 13/07/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μοσχαράκι με φασολάκια Μια συνταγή για ένα πεντανόστιμο και χορταστικό πιάτο.[...]
Πηγή: sintayes.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΕύκολοι τρόποι να βάλετε τα λαχανικά στη ζωή σας. Είναι γνωστό, πως τα λαχανικά αποτελούν απαραίτητο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, αφού περιέχουν πλήθος[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΗ τέλεια διατροφή για αποτοξίνωση Το πασχαλινό «κύμα φαγητού» θεωρητικά πέρασε και βρίσκει τους περισσότερους με φουσκώματα, κατακρατήσεις,κανένα[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΠώς παρασκεύαζαν τον παστουρμά στον Πόντο Στον Πόντο τον παστουρμά τον έφτιαχναν το φθινόπωρο και τον διατηρούσαν ένα χρόνο. Η παρασκευή ήταν για τους Πόντιους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΝαι, κάνει ζέστη, ακόμη και το βραδάκι, αλλά κοίτα πόσο όλα έχουν αλλάξει: το φως έχει μαλακώσει κι οι σκιές είναι διαφορετικές. Ούτε τζιτζίκια ακούγονται[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε μιαν άκρη του περιβολιού ανακαλύψαμε 2-3 ξεχασμένα κρεμμύδια, που θα 'πρεπε να τα είχαμε μαζέψει από το καλοκαίρι. Σκέφτηκα να τα κάνω γεμιστά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ABANT KEBAB Η ειδυλιακή λίμνη Abant ( Abant Gölü) σχηματίστηκε απο μια καθίζηση του εδάφους και σήμερα, μαζί με την γύρω περιοχή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣκέφτηκα τα φρέσκα φασολάκια από το χωριό,να τα κάνω αλλιώς!!! Η φιλεναδίτσα μου Bousounaki δεν τα τρώει με τίποτα.... είπα και εγώ μήπως την καταφέρω να τα[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΣπάλα με αρακά Υλικά 1-1½ κιλό μοσχάρι σπάλα 4 φέτες ζαμπόν 2-3 κουταλιές σούπας βούτυρο 1 ποτήρι του κρασιού, κρασί άσπρο 1 φλυτζάνι ζεστό νερό 1 μάτσο[...]
Πηγή: greekouzina.gr