χορτοκεφτεδες ακης | μοσχαρι νουα με κρεμα γαλακτος | συνταγες με μυδια | αρνισια παιδακια στα καρβουνα | συνταγη παραδοσιακη λαγανα | γαριδες κατεψυγμενες στο φουρνο | σουπιες κρασατες χωρις ντοματα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις αντιδια μαιντανος ξινομυζηθρα

Βρέθηκαν 93 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μελιτζάνες με κρέμα γάλακτος

Μια πεντανόστιμη συνταγή με μελιτζάνες και κρέμα γάλακτος που σε συνδιασμό με το τυρί και το ζαμπόν τρελλαίνει τον ουρανίσκο. Τι χρειαζόμαστε: 6 μελιτζάνες[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τα τέλεια Μπιφτέκια γεμιστά με καπνιστό τυρί[...]

Εφέτος η κόρη μου τα γενέθλιά της τα γιόρτασε μαζί μας στην Ελλάδα. Ανέλαβε την κουζίνα και πήρε από όλους συγχαρητήρια για τις συνταγές της. Τα μπιφτέκια που[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Κυδώνια ανατολίτικα, χορταστικά

Για πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Tapas

Στην Ισπανία "Tapas" λένε μια μεγάλη οικογένεια από ορεκτικά ή σνακ αυτό που εμείς δηλαδή ονομάζουμε μεζεδάκια. Μπορεί να είναι κρύα ή ελαφρώς ζεστά.[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Πένες στο φούρνο με σάλτσα τυριών, μπέικον &[...]

Αν σας έχουν περισσέψει τυριά στο σπίτι, τότε αυτή η συνταγή είναι η κατάλληλη! Οποιοδήποτε τυράκι μπορεί να λιώσει μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε αυτή την[...]

Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.gr
Πράσα γιαχνί η κλασσική νοστιμιά με μοντέρνες[...]

Η γεύση ενώνει! Αυτό είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια!! Ενώνει την οικογένεια, ενώνει τους φίλους και τους γνωστούς, ενώνει συναδέλφους γύρω από ένα τραπέζι.[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Ωμές, μικρές, σφικτές: οι τέλειες αγκινάρες

Βενετία, νησάκι Sant’ Erasmo, λίγες μέρες πριν από το Πάσχα του 1971 (για τον παράδεισο των λαχανικών Sant’ Erasmo θα σας πω μια άλλη φορά[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πώς παρασκεύαζαν τον παστουρμά στον Πόντο

Πώς παρασκεύαζαν τον παστουρμά στον Πόντο Στον Πόντο τον παστουρμά τον έφτιαχναν το φθινόπωρο και τον διατηρούσαν ένα χρόνο. Η παρασκευή ήταν για τους Πόντιους[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy