Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ Φέτος ασχολήθηκα αρκετά με τις χειμωνιάτικες κονσέρβες μας, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν αυτάρκεις μέχρι την άνοιξη. Εφτιαξα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΑΣΙ Πάντα είχα την περιέργεια να δοκιμάσω και το κολοκάσι, για το οποίο είχα ακούσει ενθουσιώδη σχόλια από τους κύπριους φίλους μου![...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΡΑΣΑ ΓΚΡΑΤΙΝΈ Ενα απλό αλλά νόστιμο συνοδευτικό, που είναι από τα αγαπημένα μου! Στην οικογένεια μου δεν πολυσυμπαθούν τα πράσα, αλλά εμένα μου αρέσουν πολύ![...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΣΚΑΠΈΤΣΕ Οι μελιτζάνες αλά σκαπέτσε ( melanzane alla scapece ), είναι ένα πολύ δημοφιλές συνοδευτικό με καταγωγή από τον Ιταλικό Νότο. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grMELANZANE ESSI C CATE L'essiccazione e un modo per conservare le verdure e i frutti, molto diffuso nei paesi mediteranei. Dopo i pomodori essiccati , ecco[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ "Α ΦΟΥΝΓΚΈΤΟ" Τα πιάτα με μελιτζάνες είναι ατελείωτα, και οι Ιταλοί, που τις αγαπάνε πάρα πολύ έχουν στην κουζίνα τους πολλές εξαιρετικές συνταγές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ Φέτος ασχολήθηκα αρκετά με τις χειμωνιάτικες κονσέρβες μας, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν αυτάρκεις μέχρι την άνοιξη. Εφτιαξα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΣΚΑΠΈΤΣΕ Οι μελιτζάνες αλά σκαπέτσε ( melanzane alla scapece ), είναι ένα πολύ δημοφιλές συνοδευτικό με καταγωγή από τον Ιταλικό Νότο. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ "Α ΦΟΥΝΓΚΈΤΟ" Τα πιάτα με μελιτζάνες είναι ατελείωτα, και οι Ιταλοί, που τις αγαπάνε πάρα πολύ έχουν στην κουζίνα τους πολλές εξαιρετικές συνταγές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grRATATOUILLE ... ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΟΥΡΛΟΥ! Το ratatouille (ρατατουί) ειναι ενα πιάτο της νόστιμης χωριάτικης γαλλικής κουζίνας, με καταγωγή απο την περιοχή της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Η αγκινάρα είναι το μπουμπούκι απο το άνθος του φυτού Cynara cardunculus var. scolymus . Για να χρησιμοποηθεί στην μαγειρική[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ Πρεπει να ομολογησω οτι το κουνουδι δεν το ειχα αντιμετωπισει ποτε σαν φαϊ. Μια ζωη το ξερω και το σερβιρω σαν σαλατα. Τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΡΜΙΤΖΑΝΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΑΚΑ Εδω και πολυ καιρο ηθελα να φτιαξω την παρμιτζάνα ( parmigiana ) . Το προβλημα μου ηταν οτι το τυρι ειναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΑΜΙΕΣ ΛΑΔΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Μπάμιες! άλλοι τις αγαπάνε, άλλοι δεν θέλουν ούτε να τις ακούσουν! Έμενα προσωπικά μου αρέσουν, αλλά δεν φτιάχνω και τόσο συχνά,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr