Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Βενετία, νησάκι Sant’ Erasmo, λίγες μέρες πριν από το Πάσχα του 1971 (για τον παράδεισο των λαχανικών Sant’ Erasmo θα σας πω μια άλλη φορά[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίχα σκοπό να ανεβάσω ένα ποστ καινούριο πριν έρθουν οι γιορτές αλλά δεν το πρόλαβα. Δεν πειράζει όμως είμαι σίγουρη πως θα βρείτε κάτι να φτιάξετε από τις[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜυστικά, τι, πως και γιατί για τέλεια ζυμαρικά Αν και τα πιάτα με ζυμαρικά καταναλώνονται με ενθουσιασμό από μεγάλο μέρος του πλανήτη, συχνά δεν είναι ούτε[...]
Πηγή: pandespani.comΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΠώς μπορείς να καταλάβεις ότι σε αγαπάει ο άνθρωπός σου; Τα κριτήρια είναι διαφορετικά για τον καθένα. Εγώ το καταλαβαίνω όταν έρχεται μαζί μου στο σινεμά για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για τέσσερα άτομα: 1 κιλό κίτρινη κολοκύθα 400 γρ. κιμά γαλοπούλας 400 γρ. κιμά μόσχου 2 ντομάτες τριμμένες 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami“Trifolati” στην ιταλική κουζίνα σημαίνει “μαγειρεμένα όπως η τρούφα” και υπονοεί σωτάρισμα με σκόρδο και μαϊντανό. Με αυτόν τον τρόπο[...]
Πηγή: bostanistas.grΠώς μπορείς να καταλάβεις ότι σε αγαπάει ο άνθρωπός σου; Τα κριτήρια είναι διαφορετικά για τον καθένα. Εγώ το καταλαβαίνω όταν έρχεται μαζί μου στο σινεμά για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜελιτζάνα, ντομάτα, γαρίδα… Τρία υλικά που χρησιμοποιούνται ευρύτατα στην μεσογειακή κουζίνα, από την πιο παραδοσιακή μέχρι την πλέον δημιουργική και όταν[...]
Πηγή: pandespani.comαφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για τέσσερα άτομα: 1 κιλό κίτρινη κολοκύθα 400 γρ. κιμά γαλοπούλας 400 γρ. κιμά μόσχου 2 ντομάτες τριμμένες 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 3 κλωνάρια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤον τελευταίο καιρό μαγειρεύω πολύ αλλά δεν αναρτώ τις δημιουργίες μου. Κακή μπλόγκερ, κακή. Έχω φτιάξει φαγητά που ήταν σκέτη νοστιμιά με αποτέλεσμα εγώ κι ο[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grαφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.comΠρόσφατα γυρίσαμε από μία σύντομη επίσκεψη στην Τοσκάνη, η οποία μας μάγεψε κυρίως με την ομορφιά της φύσης και με τα μεσαιωνικά χωριά της. Ακολουθούν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grγια 4 άτομα (από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 1 κιλό αρακάς 500 γρ. µανιτάρια πορτοµπέλο 1 ½ φλ. ελαιόλαδο 1 µεγάλο ξερό κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο 1[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr18/9/15 Ντομάτες γεμιστές με pesto τρούφας και αυγό για μια mini-gourmet μπουκιά. Αφού η φτώχια θέλει καλοπέραση τουλάχιστον να καλοπερνάει το στομάχι μας.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜανιτάρια, ο μύκητας που είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης γαστρονομικών απολαύσεων ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Άργησα να τα γνωρίσω ή μάλλον άργησαν να μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr