Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Oι κύβοι λαχανικών είναι απαραίτητοι στη μαγειρική γιατί νοστιμίζουν τα φαγητά. H παρασκευή μάλιστα πολλών συνταγών βασίζεται στο ζωμό λαχανικών. Oι[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚΑΡΔΑΜΟ Γενικά Είναι ένα πολυετές φυτό με όρθιους μίσχους, που μπορούν να φτάσουν σε ύψος μέχρι τα 3 μέτρα. Οι μικροί πράσινοι καρποί του περιέχουν μέχρι 18[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr500 γρ. κάστανα 1/2 κούπας ελαιόλαδο 1-2 κρεμμύδια χοντροκομμένα 1-2 σκελίδες σκόρδο 1 κιλό πατάτες 1 συσκευασία ντοματάκι κον-κασέ (ή 2-3 μεγάλες ώριμες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 200 γρ. φιλετάκια ή κεμπάπ σόγιας αποξηραμένα 300 γρ. αρακά 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 κ.γ. κάρυ 1 κ.γ. χρυσόριζα (κουρκουμά) 1 κ.γ. πιπερόριζα σε[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΛαχταριστή πρόταση για τους λάτρεις των ζυμαρικών. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 30΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣτην ελληνική κουζίνα τα λέμε και φασόλια γιαχνί ή μαυρομάτικα γιαχνί, αφού έτσι αποκαλούνται τα φαγητά που μαγειρεύονται με κόκκινη σάλτσα. Στο βόρειο τμήμα[...]
Πηγή: pandespani.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜελιτζάνες παρμεζάνα, γνωστό και αγαπημένο το φαγάκι μας σήμερα! Σηκώνει πολλές παραλλαγές και στη σύσταση και στα τυράκια του, γίνεται γρήγορα και το[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΈνα μπριαμ με το άρωμα από το ρόφημα κρόκου Κοζάνης με Φασκόμηλο, Λουίζα και επιλεγμένα βότανα. Τι χρειαζόμαστε: 1 φακελάκι Βιολογικό Αρωματικό Ρόφημα με Κρόκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Σάλτσα: 2 σκελίδες σκόρδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ΙΟΟ γρ. καρότα ΙΟΟ γρ. σέλινο 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. ντοματοπολτός 1/2 λίτ. μοσχαρίσιας ζωμός 1 φύλλο[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΈχεις δει μακαρόνια γεμιστά, μακαρόνια στο φούρνο ή στην κατσαρόλα! Αλλά αυτή η συνταγή είναι κάτι που δύσκολα το βλέπεις... Λεπτό σπαγγέτι και ολόφρεσκα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι κάτι στιγμές..... Που τίποτα δεν πηγαίνει καλά. Τα μακαρόνια μπορεί να λασπιάσουν εξ’ αιτίας του τηλεφωνήματος ενός φίλου που δεν εννοεί να καταλάβει ότι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 200 γρ. φρέσκο σπανάκι 40 γρ. βούτυρο φυτικό 1 σκελίδα σκόρδο 4 ντομάτες 1 κρεμμύδι μαντουράνα φασκόμηλο βασιλικός πιπέρι αλάτι Εκτέλεση: Πλένουμε τις[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com