Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Το πληγούρι είναι ένα υλικό που ποτέ δεν το είχα χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα... ήθελα λοιπόν να φτιάξω γεμιστά αλλά όχι με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤο φαγητό αυτό μας αρέσει πολύ, κάθε καλοκαίρι το τιμάμε επανειλημμένως. Παλιά οι Κρητικοί συνήθιζαν πολύ τον «χόντρο» στα γεμιστά τους, τα τελευταία[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦτιάξτε με ένα διαφορετικό τρόπο τα γεμιστά σας που σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : Γ ια 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕίναι μια εύκολη και πολύ γρήγορη δίαιτα δίαιτα που υπόσχεται να χάσουμε έως και 5 κιλά σε τρεις εβδομάδες και μέχρι και 10 πόντους στα επίμαχα σημεία[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠΡΑΣΑ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΡΥΖΙ Ένα άκρως υγιεινό πιάτο πλούσιο σε μέταλλα , ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες για τους λάτρεις της σωστής διατροφής. Ένα πιάτο που[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤα κολοκυθάκια για μένα είναι μεγάλη πρόκληση καθώς και μεγάλη αγάπη. Μικρή, εκλιπαρούσα σχεδόν τη μάνα μου να μου κάνει τηγανιτά με κουρκούτι, όσο πιο συχνά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΔεν περνά μέρα δίχως να φάω σαλάτα. Είναι πάντα στο τραπέζι μου, συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας το κυρίως πιάτο ή, ενίοτε, σερβιρισμένη με φρέσκο ψωμί ως το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜας έπιασε η ζέστη και η πρώτη μου σκέψη για φαγητό, ήταν τα γεμιστά!! Προσωπικά τα λατρεύω σε όλες τους τις εκδοχές και παραλλαγές. Τα τρώω σκέτα, με ρύζι και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚΑΛΗΣΠΕΡΑ και ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! Σήμερα, θα σας δώσω τη συνταγή για ένα εκπληκτικά εύκολο φύλλο που μάθαμε στο σεμινάριο της προηγούμενης εβδομάδας. Είναι ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔιαλέγουμε διάφορα, φρέσκα, καλοκαιρινά λαχανικά, πολύχρωμα και νοστιμότατα, για να φέρουν στο τραπέζι μας όλα τα φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού! Τα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠρώτα απ'όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας. Πραγματικά ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μου. Τέτοια συμμετοχή δεν την περίμενα! Ιδέες έχω[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΤα γεμιστά είναι ένα φαγητό που μπορείς να το κάνεις και τον χειμώνα. Δεν χρειάζεται να έχεις καλοκαιρινές νόστιμες ντομάτες και πολύχρωμες πιπεριές.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΚαλή εβδομάδα! Για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ για μπαλαρίνες μου κάνουν τα παπουτσάκια μου, δεν συμφωνείτε? Δεν ξέρω ποια είναι η σχέση σας με το[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά συνταγής 1 ½ φλιτζάνι πλιγούρι 1/2 κιλό φασολάκια πλατιά, καθαρισμένα 1 κρεμμύδι ξηρό, ψιλοκομμένο 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο,[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά για 4-5 άτομα 2 μεγάλα μάτσα τσουκνίδες 10 κολοκυθάκια, μεγάλα 1 φλ. έ.π. ελαιόλαδο 150 γρ. κολοκύθα κίτρινη, κομμένη σε κύβους 1 κρεμμύδι ξερό,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami