Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Ένας εκπληκτικός μεζές της εποχής είναι οι άγριες αγκινάρες. Δεν έχουν καμία σχέση με τις αγκινάρες που όλοι ξέρουμε, εφόσον τρώμε μόνο το κοτσάνι και όχι το[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο μενού σήμερα έχει ένα παραδοσιακό Ελληνικό φαγητό που ο αρακάς παίρνει τη νοστιμιά από το κρέας μας και η λιπαρότητα του κρέατος εξισορροπείται από τα[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΕίναι φαγητό παραδοσιακό. Το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου με κυριακάτικο τραπέζι, μεσημεριανό. Έχει κάτι απ' τα πάλαι ποτέ «πλούσια» εδέσματα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο κατσικάκι στην κατσαρόλα φρικασέ είναι ένα από τα αγαπημένα ελληνικά παραδοσιακά φαγητά το οποίο μαγειρεύεται με μαρούλια και μπόλικο άνιθο. Δεν κρύβουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΘεωρούμε ότι τα σχόλια για το σημερινό μας πιάτο περιττεύουν! Μπορούμε απλώς να πούμε ότι είναι από τους αγαπημένους μας τρόπους να μαγειρεύουμε το κατσικάκι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο σκόρδο: 4 σκελίδες, ψιλοκομμένο μαϊντανός: 3 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος μελιτζάνες: 12 ντομάτες: 2 ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: icookgreek.comΓεμιστό πορτομπέλο με σιτάρι, λιαστή ντομάτα και διάφορα λαχανικά! Ένα πιάτο που θα ζηλέψουν όλοι, ακόμη και αν δεν κάνουν πιο προσεκτική διατροφή σαν εσένα![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 2 κιλά κρέας κατσικίσιο κομμένο κομμάτια 1,5 κιλά πατάτες 750 γραμ. αγκινάρες 1,5 φλιτζάνι λάδι 1 φλιτζάνι χυμός[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΔεν περνά μέρα δίχως να φάω σαλάτα. Είναι πάντα στο τραπέζι μου, συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας το κυρίως πιάτο ή, ενίοτε, σερβιρισμένη με φρέσκο ψωμί ως το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤώρα να σας πω την αλήθεια: ντρέπομαι που βάζω αμέσως μετά το πασχαλινό κρεατοξεσάλωμα, συνταγή με κρέας. Είχε περισσέψει λίγο και το μαγείρεψα σήμερα και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜελιτζάνα, ντομάτα, βασιλικός: μεσογειακό τρίο με δεμένη γεύση που προκαλεί τα ταιριάσματα κάθε εποχής, ειδικά όμως της γενέθλιάς τους καλοκαιρινής. Μειώστε[...]
Πηγή: pandespani.comΓιατί άραγε; Γιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομά αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομα αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ορεκτικά / Antipasti e primi piatti πασχαλινά αυγά γεμιστά uova di Pasqua farcite ντομάτες αλά προβενσάλ pomodori alla provenzale φέτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr