Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 95 συνταγές
Αχ πώς τα καταφέρνει η μόδα, αυτή η πανίσχυρη δύναμη, να μπορεί να μεταμορφώνει κάτι τόσο οικογενειακό, σαν το ριζότο, σε φαινόμενο παγκόσμιας εστίασης! Και[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Ρύζι 1 1/2 ποτήρι νερού Αγκινάρες φρέσκιες 10 Λεμόνι 3 (μόνο τον χυμό τους) Νερό 3 ποτήρια Αλεύρι 1 κουταλιά της σούπας Αλάτι 1 πρέζα Πιπέρι 1/2 πρέζα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Αγκινάρες 5 (φρέσκιες ή κατεψυγμένες) Κουκουνάρι 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ρύζι Καρολίνα 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Μαργαρίνη 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: chefoulis.grΞαναγυρνώ στην αγκινάρα, την αγαπημένη μου βασιλοπούλα του χειμώνα και της πρώιμης άνοιξης. Για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον, επειδή καθώς δρασκελάμε τον Φλεβάρη[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καθάρισμα της αγκινάρας πολλοί εμίσησαν, τη γεύση της ουδείς. Ακολουθώντας ωστόσο βήμα-βήμα τις οδηγίες μου θα τις καθαρίσετε πολύ εύκολα. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι Γάλλοι είναι βέβαια οι πρώτοι μάστορες στα πατέ και τις τερίν. Δεν έχουν άδικο ούτε για την εμμονή τους ούτε για την ποικιλία των υλικών που ανάλογα με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια εύκολη και γευστικότατη συνταγή της Lorenza Berrini, που μπορείτε να την ετοιμάσετε μέρες πριν και να την ψήσετε την τελευταία στιγμή. Βασίζεται στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 3-4 φιλέτα τιλάπιας καθαρισμένα ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 χυμός λεμονιού 6 πατάτες 750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες δεντρολίβανο[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 350 γρ. φιλέτο χοιρινό, κομμένο 500 γρ. αγκινάρες από κονσέρβα, ή κατεψυγμένες, κομμένες 2 κρεμμύδια, κομμένα 25 γρ. ελαιόλαδο 150 ml κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αγκινάρα Διαφημίσεις 1 κιλό καρδιές αγκινάρας 5 κ.σ παρθένο ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: toarkoudi.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αγκινάρα Διαφημίσεις 10 αγκινάρες (κατεψυγμένες) 500 ml ζωμό κότας ή βοδινού 200 γρ.[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 συσκευασία μακαρόνια ριγκατόνι 1 κονσέρβα καρδιές αγκινάρας σε νερό 600 γραμμάρια ντομάτα 1/3 ματσάκι άνηθο 1/3 ματσάκι μαϊντανό πολύ[...]
Πηγή: sidagi.grΙταλική συνταγή στην οποία οι Ιταλοί χρησιμοποιούν συνήθως σαν ψάρι, το καλκάνι. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα ψάρια όπως λαβράκι, τσιπούρα,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦουρνου Τι χρειαζόμαστε: 2 πακετα αγκιναρες 200γρ γκουντα 200γρ κεφαλογραβιερα 200γρ κασερι 200γρ εμμενταλ ζαμπον σε κυβακια κατα βουληση (προαιρετικα)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαθημερινό φαγάκι εποχής! Σε μια πρόσφατη ιντερνετική συζήτηση με μέλη της ομάδας ΤΟΠΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ (στο facebook ), η κυρία Α.Α. πρότεινε μια πολύ ενδιαφέρουσα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝοστιμο πιατο με αγκιναρες βρασμενες που γεμιζονται με ενα μιγμα τυριων και τονου.Μπορουμε αν θελουμε να παραλειψουμε τον τονο και να γεμισουμε τις αγκιναρες[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 6 ντομάτες καθαρισμένες από την ψίχα 1 καρότο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο χυμό από ½ λεμόνι 1 κουταλιά[...]
Πηγή: sidagi.grΗ παράδοση της Καθαράς Δευτέρας απαιτεί «καθαρά» φαγητά, που σημαίνει αγνά. Είναι η αρχή της Νηστείας, εγκαίνια της διαδρομής σωματικού και[...]
Πηγή: bostanistas.gr