Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 151 συνταγές
500 γρ. πράσινα καθαρισμένα φασολάκια 1/2 φλιτζάνι κομμένο κρεμμύδι 1/4 φλιτζ. βούτυρο 1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο 1/3 φλιτζ. κομμένο σε λεπτά κομμάτια αμύγδαλο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚάποτε έτυχε να ακούσω έναν άνδρα να διαμαρτύρεται για το φαγητό που του σέρβιρε μια γυναίκα. Υποστήριζε ότι αυτό δεν είναι "κανονικό" φαγητό, την κατηγορούσε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΔιαβάζοντας προχθές στον «Γαστρονόμο» του Ιουνίου την συνταγή του Ντίνου Κιούση «φασολάκια γιαχνί με στάκα » (σελ. 24) , θυμήθηκα άλλη μια[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr(Από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 10 ή 12 αγκινάρες φρέσκιες ή κατεψυγμένες 1 φλιτζ. αρακάς 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο 1/3 φλιτζ. ψιλοκομμένο άνηθο 1/3 φλιτζ.[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥλικά Ζύμη 1 φλυτζάνι κορν φλαουρ κοσκινισμένο με 1 φλυτζάνι αλεύρι και 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι 3/4 φλυτάνι βούτυρο κρύο από το ψυγείο, τριμμένο χοντρά 3[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΥλικά Ζύμη 1 φλυτζάνι κορν φλαουρ κοσκινισμένο με 1 φλυτζάνι αλεύρι και 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι 3/4 φλυτάνι βούτυρο κρύο από το ψυγείο, τριμμένο χοντρά 3[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.gr2 φιλέτα λαυράκι 150 γρ. Λίγο μαχλέπι 1 αβοκάντο πολύ ώριμο 60 γρ. φρέσκα φασολάκια 100 ml αριάνι Λίγο σουσάμι αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Βράζουμε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο ρύζι σας αρέσει. Τι χρειαζόμαστε: 2 ποτήρια ρύζι 1 κουταλιά σούπας βούτυρο 2 ποτήρια αρακά 2 κύβους ζωμό κότας πιπέρι άσπρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜελιτζάνες ογκρατέν Ένα εύκολο και νόστιμο καλοκαιρινό φαγητό.Τρώγεται ζεστό ή κρύο, ως κύριο πιάτο ή ως συνοδευτικό. ΥΛΙΚA 2 μελιτζάνες, τριμμένες 2 καρότα,[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤί κάνεις όταν θες να αναρτήσεις μια συνταγή αλλά δεν έχεις καθόλου όρεξη να γράψεις κάτι γι' αυτήν; Ανησυχείς ότι οι αναγνώστες σου θα το πάρουν προσωπικά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr