Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Γεύση των φοιτητικών μου χρόνων!!! Γεύση που τότε μου φαινόταν υπέροχη... ίσως γιατί ήταν από τις απαγορευμένες στο πατρικό μου σπίτι και ήταν η πρώτη μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣτην ομάδα μας συνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1 κρεμμύδι 200 γρ. πατάτες 200 γρ. κουνουπίδι 200 γρ. φασολάκια snake beans ή κοινά φασολάκια 1 κόκκινη πιπεριά 100 γρ. φρέσκα μανιτάρια τόνγκου ή κοινά[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ σημερινή συνταγή είναι ένα πασίγνωστο ελληνικό παραδοσιακό πιάτο που λίγο-πολύ το γνωρίζουν οι πάντες. Επομένως δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Όπως πάντα σας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr600 γρ. αρακάς φρέσκος ή κατεψυγμένος 1 κρεμμύδι, καθαρισμένο και κομμένο στα δύο 1 μεγάλο πράσο (το λευκό μέρος), σε μεσαίου πάχους ροδέλες 1 μεγάλο καρότο,[...]
Πηγή: gastronomos.grΠολύ καλοκαιρινό πιάτο έχουμε σήμερα. Όταν είχα φτιάξει τα φρέσκα ζυμαρικά με ντομάτα κράτησα μερικά στην κατάψυξη, το ίδιο έγινε και όταν έφτιαξα ζυμαρικά για[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 320 γρ. ριγκατόνι τύπου σέλινο, βρασμένα σε αλατισμένο νερό 120 γρ. αρακάς, καθαρισμένος και ζεματισμένος σε αλατισμένο νερό 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ μια γιαγιά μου το έλεγε σοφεγάδα, η άλλη τουρλού.Στα δυτικά του νησιού το λένε συμπεθεριό γιατί συγγενεύουν (εξ αγχιστείας) τα λαχανικά. Σαν ανέκδοτο ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι γίγαντες ίναι το "βασιλικότερο" φαγητό των οσπρίων. Δεν χρειάζεται τέχνη για να έχετε ένα πιάτο γίγαντες αλλιώτικους από τους άλλους. Αρκεί να εφαρμόσετε[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr30 Μαΐου 2016 Οι μελιτζάνες είναι από τα ωραιότερα λαχανικά της μεσογειακής κουζίνας και για αυτό αποτελούν την βάση για μερικά από τα πιο γνωστά φαγητά της[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΠιο νόστιμο δεν έχετε ξαναφάει... Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για ενα ταψί 22εκ. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 25΄, Αναμονή 1 ώρα, Ψήσιμο 2[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕίχα σκοπό να ανεβάσω ένα ποστ καινούριο πριν έρθουν οι γιορτές αλλά δεν το πρόλαβα. Δεν πειράζει όμως είμαι σίγουρη πως θα βρείτε κάτι να φτιάξετε από τις[...]
Πηγή: foodjunkie.eu