Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 67 συνταγές
Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ σημερινή συνταγή είναι ένα πασίγνωστο ελληνικό παραδοσιακό πιάτο που λίγο-πολύ το γνωρίζουν οι πάντες. Επομένως δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Όπως πάντα σας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠώς να το κάνουμε; Η κουζίνα της Ινδίας μας έχει κερδίσει πραγματικά. Ο πλούτος των γεύσεων και η ποικιλία των αρωμάτων της είναι κάτι το ανεπανάληπτο! Σήμερα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠολύ καλοκαιρινό πιάτο έχουμε σήμερα. Όταν είχα φτιάξει τα φρέσκα ζυμαρικά με ντομάτα κράτησα μερικά στην κατάψυξη, το ίδιο έγινε και όταν έφτιαξα ζυμαρικά για[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια τις πατάτες 1.200 γρ. πατάτες, ολόκληρες, ακαθάριστες αλλά καλά πλυμένες ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα Για το ντιπ αρακά (περίπου 1 φλιτζ. τσαγιού ) 4[...]
Πηγή: gastronomos.grΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε!!!! Μαζί με τον καινούριο μήνα κι ένα κλασσικό αλλά νόστιμο φαγητό, γεμάτο άρωμα... το μοσχαράκι με αρακά που μπορεί να σταθεί σε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα αμπελοφάσουλα είναι τα αγαπημένα φρέσκα φασολάκια της οικογένειας. Όταν είναι στην εποχή τους, φροντίζω να τα προμηθεύομαι συχνά και τα μαγειρεύω με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜιας και κάποιοι φίλοι μας έχουν ήδη ξεκινήσει την νηστεία των Χριστουγέννων, μαγειρέψαμε σήμερα ένα πολύ νόστιμο λαδερό φαγάκι. Αυτήν την εποχή, αλλά και όλο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟι γίγαντες ίναι το "βασιλικότερο" φαγητό των οσπρίων. Δεν χρειάζεται τέχνη για να έχετε ένα πιάτο γίγαντες αλλιώτικους από τους άλλους. Αρκεί να εφαρμόσετε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ μαμά Χρύσα σας προτείνει τη συνταγή της κόρης της η οποία πρώτο δημιούργησε αυτή την Ιστοσελίδα με της συνταγές μου και αργότερα την παραχώρησε σε μένα. Δεν[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr3 πατατες 2 μελιτζάνες 4 κολοκύθια 2 κρεμμύδια 1 καρότο 1 ποτήρι του νερού αρακα 1 ποτήρι του νερού Λαδι Αλατι Πυπερι 1 κουτι Σαλτσα πουμαρο 1 κουτάλια σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 6-8 άτομα 8 μεγάλες αγκινάρες 18 μικρά κρεμμυδάκια στιφάδου 25ο γραμμάρια αρακάς 3 ντομάτες ψιλοκομμένες 1 ρίζα σέλερι καθαρισμένη σε κύβους 3 καρότα[...]
Πηγή: sidagi.grΕννοιολογική προσέγγιση του όρου Η λέξη Νηστεία είναι σύνθετη από το αρνητικό μόριο "νη" και το ρήμα "εσθίω" και σημαίνει την εκούσια ή ακούσια αποχή από[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr