Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 125 συνταγές
Μέρες έχω να γράψω κάτι αλλά πολλά άλλα σημαντικά θέματα δεν μου άφησαν ελεύθερο χρόνο. Σήμερα ο καιρός "θύμωσε" και λίγο κρύο το έχει οπότε τα όσπρια ήταν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜελωμένα ρεβύθια φούρνου με χωριάτικο λουκάνικο και κάρυ Είναι φορές που ξεκινάω να φτιάξω μια συνταγή και ξέρω εκ των προτέρων ότι είναι γεννημένη για να[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΠαλιά, όταν ακόμα ζούσα στο πατρικό μου, έτσι κι άκουγα πως θα είχαμε φακόρυζο, έβρισκα μια πρόφαση για να απουσιάζω την ώρα του φαγητού. Αντιπαθούσα όλες[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο εβδομαδιαίο μας αφιέρωμα στην κουζίνα της Ινδίας τελειώνει σήμερα με μια συνταγή για κάρι με ρεβίθια που έχει προέλευση το Πουντζάμπ, μια περιοχή στη βόρεια[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣας παρουσιάζουμε μια συνταγή για Ρεβιθάδα από το Blog LoveCooking, η συνταγή αναδημοσιεύετε από την σελίδα.Η αγάπη μας για τα όσπρια είναι δεδομένη. Εκτός[...]
Πηγή: sesoyla.grΣτο Ριζότο χρησιμοποιούμε ρύζι με μικρό κόκκο, διότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αμυλοπηκτίνη. Κατάλληλα είναι τα Ιταλικά ρύζια Arborio και Carnaroli αλλά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα όσπρια είναι ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς που μας προσφέρει η Μητέρα Γη. Σε κάθε χώρα, σε κάθε ήπειρο υπάρχουν διαφορετικές ποικιλίες οσπρίων, όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: 3 φλυτζάνια φακές (φουσκωμένες) 1 φλυτζάνι άγριο ρύζι 1-2 φύλλα δάφνης 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες 1 μικρό καρότο ψιλοκομμένο (προαιρετικά) αλάτι,[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 500 γραμμάρια γλυκοπατάτες 6 μίνι καλαμπόκια κατεψυγμένα καλαμπόκια 15 γραμμάρια λάδι 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 25 γραμμάρια τριμμένη[...]
Πηγή: sidagi.gr200 γρ κόκκινες φακές 30 γρ κεχρί (προεραιτικα) 1 μικρό κρεμμύδι 1 μικρό καρότο 1/2 κόκκινη πιπεριά (προεραιτικα) 600 γρ νερό Λίγο λάδι Αλάτι 1 κγ κοφτο κάρυ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr‘Αντε, μπήκε και το φθινόπωρο σιγά-σιγά, λίγο οι ψύχρες, λίγο οι βροχές, το τραβάει το όσπριο η εποχή. Γι’αυτό και σας δίνω αυτήν τη συνταγή[...]
Πηγή: foodjunkie.eu