Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Agerola, προάστιο της Νάπολι, φιλοξενούμενοι στην κουζίνα της της Anisja ( La cucina di Anisja ). Φτωχομάνα η Νάπολι, από την[...]
Πηγή: bostanistas.gr(photo: Κική Τριανταφύλλη) Από τη στιγμή που δοκίμασα αυτά τα ρεβίθια αποφάσισα ότι κι εγώ έτσι θα τα κάνω από δω και πέρα, με πράσα στον φούρνο. Το ταπεινό[...]
Πηγή: bostanistas.gr(photo: Μαρίνα Μαυρομάτη) Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Ατζερόλα, προάστιο της Νάπολης, φιλοξενούμενοι στην κουζίνα της της Anisja . Φτωχομάνα η Νάπολη, και[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για ένα πήλινο διαμέτρου 32-35 εκ.) 500 γρ. ρεβίθια 800 γρ. χοιρινό μπούτι ή σπάλα (κομμένο σε κύβους) 2 μέτρια κρεμμύδια 2 παραγινωμένες ντομάτες 1[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι η εποχή τους! Μαγιάτικο φαγάκι για την πρώτη –καθυστερημένη- ανάρτηση του Μαΐου. Ακόμη κι αν δεν το θεωρήσετε κύριο πιάτο, δοκιμάστε το σαν πιάτο στη [...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ 500 γρ. λάπαθα Ελαιόλαδο 1 κριθαρένιο παξιμάδι 2 σκ. σκόρδο Φρέσκα μυρωδικά 1/2 κ.γ. κύμινο σε σπόρους 1 κ.σ. Maggi Νοστιμιά 300 γρ. ρεβίθια βρασμένα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ο καινούργιος χρόνος προχωράει και ο μήνα Ιανουάριος πέρασε πολύ βιαστικά, τόσο που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑυτή την εποχή έχει πρασινίσει για τα καλά ο μάραθος. Είναι πολύ τρυφερός και αρωματικός, ιδανικός να τον χρησιμοποιήσουμε σε πίτες, χορτοκεφτέδες, γεμιστά και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια τέσσερα χρόνια τώρα συζητάμε με τη Λίνα για το σταμναγκάθι αλλά εγώ δεν το είχα δοκιμάσει. Μια η τιμή του μου φαινόταν υπερβολική σε σχέση με την ποιότητα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ ζοχιά είναι ένα φυτό πολύ κοινό στην πατρίδα μας. Το συναντάμε σχεδόν παντού, σε ακαλλιέργητους και καλλιεργημένους τόπους... Φυσικά, δεν χρειάζεται να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr500 γρ. φασόλια μαυρομάτικα, καλά ξεπλυμένα 2 μέτρια λουκάνικα της αρεσκείας μας, κομμένα σε ροδέλες πάχους 1-1½ εκ. 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα[...]
Πηγή: gastronomos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comFor English, scroll down Ο ντάκος με ντομάτα και φέτα είναι από τις πιο αγαπημένες μου σαλάτες. Σήμερα κάνουμε κάτι διαφορετικό αλλά το ίδιο νόστιμο. Μια[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr1½ φλιτζ. τσαγιού φακές ψιλές, καλά ξεπλυμένες το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος από 4 πράσα, σε λεπτές ροδέλες 1 κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά καρέ 2[...]
Πηγή: gastronomos.grΤα ρεβίθια και το σπανάκι είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για ένα πλούσιο σε πρωτεΐνες πιάτο. Τα ρεβίθια μέσα σε με πικάντικη σάλτσα με σπανάκι. Αυτό το πιάτο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ο καινούργιος χρόνος προχωράει και ο μήνα Ιανουάριος πέρασε πολύ βιαστικά, τόσο που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr