Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Αυτή την εποχή έχει πρασινίσει για τα καλά ο μάραθος. Είναι πολύ τρυφερός και αρωματικός, ιδανικός να τον χρησιμοποιήσουμε σε πίτες, χορτοκεφτέδες, γεμιστά και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα ρεβίθια και το σπανάκι είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για ένα πλούσιο σε πρωτεΐνες πιάτο. Τα ρεβίθια μέσα σε με πικάντικη σάλτσα με σπανάκι. Αυτό το πιάτο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 γρ. φασόλια μαυρομάτικα, καλά ξεπλυμένα 2 μέτρια λουκάνικα της αρεσκείας μας, κομμένα σε ροδέλες πάχους 1-1½ εκ. 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τέσσερα χρόνια τώρα συζητάμε με τη Λίνα για το σταμναγκάθι αλλά εγώ δεν το είχα δοκιμάσει. Μια η τιμή του μου φαινόταν υπερβολική σε σχέση με την ποιότητα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ο καινούργιος χρόνος προχωράει και ο μήνα Ιανουάριος πέρασε πολύ βιαστικά, τόσο που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Agerola, προάστιο της Νάπολι, φιλοξενούμενοι στην κουζίνα της της Anisja ( La cucina di Anisja ). Φτωχομάνα η Νάπολι, από την[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ 500 γρ. λάπαθα Ελαιόλαδο 1 κριθαρένιο παξιμάδι 2 σκ. σκόρδο Φρέσκα μυρωδικά 1/2 κ.γ. κύμινο σε σπόρους 1 κ.σ. Maggi Νοστιμιά 300 γρ. ρεβίθια βρασμένα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr(photo: Μαρίνα Μαυρομάτη) Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Ατζερόλα, προάστιο της Νάπολης, φιλοξενούμενοι στην κουζίνα της της Anisja . Φτωχομάνα η Νάπολη, και[...]
Πηγή: bostanistas.grΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ο καινούργιος χρόνος προχωράει και ο μήνα Ιανουάριος πέρασε πολύ βιαστικά, τόσο που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr