Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
Εδώ και χρόνια έχω διαπιστώσει ότι το δεκάλεπτο που χρειάζεται το εναέριο καρεκλάκι για να σε ανεβάσει στην κορυφή της πίστας κι από εκεί να απολαύσεις μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr500 γραμμ. γίγαντες 1 κ.γλ. σόδα μαγειρική 1½ φλ. ελαιόλαδο 10 σκελίδες σκόρδο 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 ντομάτες σε φέτες 2 φύλλα δάφνη 1 κλαδάκι[...]
Πηγή: argiro.grΤους γνωρίζετε τους μαύρους γίγαντες; Για κανονικούς γίγαντες πρόκειται, διαφορετικής ποικιλίας φυσικά, που καλλιεργούνται στη Βόρεια Ελλάδα. Εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τον χοιρινό λαιμό 500 γρ. Μπριζόλες χοιρινές λαιμού (2τμχ) 40 γρ. Ελαιόλαδο 2 Σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες 50 γρ. Κρεμμύδι,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grLA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΛΟ ΜΗΝΑ γειτονακια και λοιποί αναγνώστες! Η άνοιξη έκανε και επισήμως την είσοδό της εγώ όμως διάλεξα μια συνταγή μάλλον χειμωνιάτικη πρώτον γιατί εδώ πάνω[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΣας είπε η Ξανθή ότι στην Ελένη έφαγαν πολύ ωραία πράγματα κι εκεί που τα συζητάμε της λέω καλέ αυτό το φαγητό το έχουμε!!είναι από τις πρώτες μου συνταγές!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1 φύλλο δάφνης 1 χούφτα κουκουνάρια 1 κον-κασέ 300 γραμμάρια λουκάνικο χωριάτικο 300 γραμμάρια φύλλα από σπανάκι χοντροκομμένα Αλάτι Πιπέρι 2[...]
Πηγή: sidagi.grTα ρεβίθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C. Καταναλώνονται βραστά ή μαγειρευτά ως όσπρια,[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο Etrusco άνοιξε το 1992 ο Ιταλός πατέρας του νυν σεφ Έκτορα Μποτρίνι (η μητέρα του είναι Κερκυραία), Ετρούσκο, που για πολλά χρόνια γύριζε τον κόσμο ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα πολύ αγαπημένο πιάτο, μια σαλάτα με φακές που φτιάχνει το εστιατόριο Petite Maison στο Λονδίνο. Είναι δροσερή και συνάμα χορταστική αλλά εκείνο που μου[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΦαγητό κυριακάτικο στα µοναστήρια, που συνηθίζουν να σερβίρουν µε ελιές και παστό ψάρι (σαρδέλες, λακέρδα κ.λπ.). «Το βασικό µυστικό», λέει ο πατέρας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr