Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Για τη φασολάδα 500 γρ. μέτρια ξερά φασόλια 3 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι με τα πράσινα φύλλα τους ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: argiro.grΜια πρωτότυπη συνταγή που θα ανανεώσει το ενδιαφέρον σας για το δημοφιλές όσπριο. Συνταγή : Νίκη Χρυσανθίδου. Μερίδες : για 6-8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο περασμένο Σάββατο, στις 21 Μαρτίου, την πρώτη μέρα της άνοιξης, οι Πέρσες γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά τους, το Νορούζ, όπως το λένε στο Ιράν. Αυτή είναι,[...]
Πηγή: bostanistas.grΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τις φακές 20 γρ. Ελαιόλαδο 70 γρ. Κρεμμύδι, κομμένο μπρουνουάζ 30 γρ. Καρότο, κομμένο μπρουνουάζ 30 γρ. Πράσο, κομμένο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟι Falafel (Φαλάφελ) γνωστές και ως ta'amia είναι ένα νόστιμο και πολύ δημοφιλές γρήγορο φαγητό ( snack ) της Μέσης Ανατολής που μπορείς να το αγοράσεις στα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι Falafel (Φαλάφελ) γνωστές και ως ta'amia είναι ένα νόστιμο και πολύ δημοφιλές γρήγορο φαγητό(snack) στην Αίγυπτο και στη Μέση Ανατολή που μπορείς να το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑμερικανική Γεωργική Σχολή, Παρασκευή βράδυ, μετά το "μάθημα"-σεμινάριο... ένα "πάρτυ", αυτό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα Αγροδιατροφικής[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔιαλέγετε και παίρνετε – έτσι κι αλλιώς σε μετα-μνημονιακή φάση των «θεσμών» βρισκόμαστε, γι' αυτό άλλοι το λένε πράσινο πουρέ και άλλοι[...]
Πηγή: bostanistas.grΑμερικανική Γεωργική Σχολή, Παρασκευή βράδυ, μετά το "μάθημα"-σεμινάριο... ένα "πάρτυ", αυτό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα Αγροδιατροφικής[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι το μήλο της έριδος για τους Μεσογειακούς λαούς. Η αλήθεια όμως είναι ότι το Χούμους κατάγεται από τη Μέση Ανατολή. Τι είναι το Χούμους? Είναι μια[...]
Πηγή: ioannasblog.comΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1/2 πακετο ρεβύθια βρασμενα 2 αβοκαντο 1 μεγαλη ντοματα ωριμη 1 κ. σ. ταχινι Στην μυτη του κουτ. κύμινο 1 σκελίδα σκορδο λιωμενη Αλατι 1 πατάτα βρασμενη Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com100 γρ ρεβίθια ξηρά 50 γρ πάστα από σουσάμι 50 γρ καρότα 50 γρ σελινόριζα 4 μικρές ράπες (γογγύλι) 60 μλ ελαιόλαδο 5 γρ ζάχαρη 5 γρ άνηθο φρέσκο, ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cooktherapy.gr