Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Το περασμένο Σάββατο, στις 21 Μαρτίου, την πρώτη μέρα της άνοιξης, οι Πέρσες γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά τους, το Νορούζ, όπως το λένε στο Ιράν. Αυτή είναι,[...]
Πηγή: bostanistas.grΉταν φαγητό του τέλους του καλοκαιριού, όταν οι χάντρες ξεσπυρίζονταν από τα μεστά μπαρμπούνια φασόλια. Mου το έμαθε η πεθερά μου, Αναστασία Μωραΐτη, και το[...]
Πηγή: bostanistas.grΤις Παρασκευές τρώμε όσπρια: είναι από τις λιγοστές παραδόσεις που ακολουθώ, όσο κι αν η ανάμνηση του τεράστιου για τα παιδικά μάτια πιάτου, ξέχειλου με σούπα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ καιρός πραγματικά άρχισε να θυμίζει χειμώνα. Back to basics λοιπόν... Ρεβύθια, ντομάτες, μπύρα και μπαχαρικά. Α! Κι ένα μυρωδικό:δάφνη. Τόσο απλό. photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτις χώρες της βόρειας Αφρικής πολύ συχνά “μπερδεύουν” αλμυρές και γλυκές γεύσεις, παίζοντας με τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούν στις συνταγές τους.[...]
Πηγή: bostanistas.gr[photo: Νίκος Μορόπουλος] Στις καυτές μέρες του ελληνικού καλοκαιριού η δροσερή και ελαφρά τροφή είναι ότι πρέπει. Σήμερα λοιπόν φτιάχνω μια από τις[...]
Πηγή: bostanistas.gr(photo: Κική Τριανταφύλλη) Από τη στιγμή που δοκίμασα αυτά τα ρεβίθια αποφάσισα ότι κι εγώ έτσι θα τα κάνω από δω και πέρα, με πράσα στον φούρνο. Το ταπεινό[...]
Πηγή: bostanistas.gr