Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Κουνουπίδι/ Κυριακάτικο Τραπέζι/ Λευκά Φασόλια/ Νηστίσιμα/ Παρμεζάνα/ Πράσο/ Σούπες Μια διαφορετική φασολάδα έχω να σας προτείνω σήμερα. Λεμονάτη, βελουτέ και[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΥγιεινή συνταγή καθώς τα ρεβύθια περιέχουν φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C. Υλικά για 4 άτομα 500 γραμμάρια ρεβύθια 1[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΝομίζω ότι έχετε καταλάβει ότι μου αρέσουν πολύ τα όσπρια. Εκτός του ότι τα θεωρώ πεντανόστιμα, τα προτιμώ χάρη στην θρεπτική τους αξία και φροντίζω να τρώμε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΚαι τώρα λίγη χημεία τροφίμων! Τα ρεβύθια είναι ένα όσπριο με μεγάλη διατροφική αξία. Είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών φυτικής προέλευσης, ενώ αν συνδυαστούν με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤα τρώμε σούπα..σαλάτα...σαν ξηρούς καρπούς και ο κατάλογος δεν έχει σταματημό, όχι μόνο γιατί είναι από τα θρεπτικότερα όσπρια, αλλά και γιατί είναι[...]
Πηγή: aromaofasimplecuisine.blogspot.grΤα ρεβίθια είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία, καθώς είναι άριστη πηγή πρωτεΐνης, φυτικών ινών, ασβεστίου, σιδήρου και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤα Ρεβίθια και η ιστορία τους Η καλλιέργεια του ρεβιθιού ήταν γνωστή από αρχαιοτάτους χρόνους στις περιοχές γύρω από τη Μεσόγειο. Το κέντρο καταγωγής βρίσκεται[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτή τη συνταγή την "τσίμπησα" κάποτε από ένα μικροσκοπικό βιβλιαράκι συνταγών της Καραϊβικής αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι πια τίτλο ή εκδόσεις. Τα κόκκινα[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.grΣτις χώρες της βόρειας Αφρικής πολύ συχνά “μπερδεύουν” αλμυρές και γλυκές γεύσεις, παίζοντας με τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούν στις συνταγές τους.[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα φασόλια συγκαταλέγονται μεταξύ των τροφών που πρέπει να καταναλώνουμε σε μεγάλη συχνότητα. Κι αυτό, διότι αποτελούν μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα ρεβύθια είναι από τα αγαπημένα όσπρια της Ελληνικής κουζίνας. Είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο, καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα φασόλια συγκαταλέγονται μεταξύ των τροφών που πρέπει να καταναλώνουμε σε μεγάλη συχνότητα. Κι αυτό, διότι αποτελούν μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα Ρεβίθια και η ιστορία τους Η καλλιέργεια του ρεβιθιού ήταν γνωστή από αρχαιοτάτους χρόνους στις περιοχές γύρω από τη Μεσόγειο. Το κέντρο καταγωγής[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα όσπρια είναι ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς που μας προσφέρει η Μητέρα Γη. Σε κάθε χώρα, σε κάθε ήπειρο υπάρχουν διαφορετικές ποικιλίες οσπρίων, όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grTα ρεβίθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C. Καταναλώνονται βραστά ή μαγειρευτά ως όσπρια,[...]
Πηγή: greekmasa.grΓιάννης Λουκάκος , Σεφ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ιδρώνουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει καλά. Αλατίζουμε,[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΤα φασόλια είναι πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, πηγή βιταμινών όπως φώσφορο, μαγγάνιο, μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, σίδηρο. Περιέχουν σύνθετους[...]
Πηγή: ioannasblog.comΥλικά 250 γρ. φακές 4 σκελίδες σκόρδο (2+2) 2 φύλλα δάφνης ξερά ή 4-5 φρέσκα 1 κύβο ζωμό κοτόπουλο 125 γρ ρύζι για πιλάφι το οποίο βράζουμε σε αλατισμένο νερό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣούπα με ρεβίθια και μύδια Τα οστρακοειδή, από θρεπτικής άποψης, περιέχουν μεγάλες ποσότητες πρωτεϊνών και βιταμινών Α και Β, ασβεστίου, σιδήρου, φωσφόρου,[...]
Πηγή: greekouzina.gr