Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Εδώ και χρόνια έχω διαπιστώσει ότι το δεκάλεπτο που χρειάζεται το εναέριο καρεκλάκι για να σε ανεβάσει στην κορυφή της πίστας κι από εκεί να απολαύσεις μια[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 γραμ Ρεβίθια 5 κρεμμύδια μεγαλα 1 σκελίδα σκόρδο 2 ποτήρια λάδι Νερό να τα σκεπάσει και συμπλήρωμα 1 κλωναράκι δεντρολίβανο 3-4 φύλλα δάφνη Αλάτι οσο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτοµα) 1 ½ φλ. φασόλια, όχι πολύ ψιλά 2 στήθη (ολόκληρα, µε 2 φιλέτα) κοτόπουλου 2-3 κλωναράκια θυµάρι, τα φυλλαράκια τους 1 κλωναράκι[...]
Πηγή: xrysessyntages.com500 γρ ρεβίθια 1 μεγάλο κρεμμύδι 200 ml ελαιόλαδο 2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη 2 φύλλα δάφνης 1 κ.γ. αλάτι 1 κουταλάκι γλυκού πιπέρι 1/2 κουταλάκι γλυκού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦαγητό κυριακάτικο στα µοναστήρια, που συνηθίζουν να σερβίρουν µε ελιές και παστό ψάρι (σαρδέλες, λακέρδα κ.λπ.). «Το βασικό µυστικό», λέει ο πατέρας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grLA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 500 γρ. ρεβίθια 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλερι 1/2 καρότο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια δεντρολίβανο 1 κομμάτι από προσούτο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι 3 –4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣας είπε η Ξανθή ότι στην Ελένη έφαγαν πολύ ωραία πράγματα κι εκεί που τα συζητάμε της λέω καλέ αυτό το φαγητό το έχουμε!!είναι από τις πρώτες μου συνταγές!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1 φύλλο δάφνης 1 χούφτα κουκουνάρια 1 κον-κασέ 300 γραμμάρια λουκάνικο χωριάτικο 300 γραμμάρια φύλλα από σπανάκι χοντροκομμένα Αλάτι Πιπέρι 2[...]
Πηγή: sidagi.grTα ρεβίθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C. Καταναλώνονται βραστά ή μαγειρευτά ως όσπρια,[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο Etrusco άνοιξε το 1992 ο Ιταλός πατέρας του νυν σεφ Έκτορα Μποτρίνι (η μητέρα του είναι Κερκυραία), Ετρούσκο, που για πολλά χρόνια γύριζε τον κόσμο ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami300 γρ. φασόλια άσπρα 1 λίτρο ζωμό κότας 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο 1 κλωνάρι σέλινο ή σέλερι 1 πράσο 1 κλωναράκι δεντρολίβανο 1 μικρή κόκκινη[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ γίγαντες μουλιασμένοι από βραδύς με λίγο αλάτι 2 καρότα σε ροδέλες 2 κλωνάρια σέλερι χοντροκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα στα δύο σε ροδέλες 70 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr